Ademhalingsbeschermingsmasker KN95

Ademhalingsbeschermingsmasker KN95

Ademhalingsbeschermingsmasker KN95

De ademhalingsbeschermingsmaskers KN95 waarborgen een van de beste beschermingen. Deze mondkapjes zijn opvouwbaar en reduceren bacterievorming bij in- en uitblazen. De KN95 mondkapjes zijn erg professioneel en beschikken over elastieken bandjes. De mondkapjes hebben een hoog draagcomfort en kunnen toegepast worden in verschillende industrieën. De KN95 is een Chinese standaard die de kwaliteit van het materiaal aangeeft. Internationaal wordt de KN95 certificering erkend als de gelijkwaardige variant van de Europese norm FFP2. Ademhalingsmaskers zijn momenteel erg gewild vanwege het corona virus. De vraag naar mondkapjes is zo groot, dat er veel woekelaarsprijzen zijn op de markt. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste kwaliteit ademhalingsbeschermingsmaskers en een selectie voor u gemaakt. Bij HSG Promotions bent u ervan verzekerd dat al onze maskers voldoen aan de juiste vereisten en beschikken over een certificaat. Op deze manier kunt u de juiste kwaliteit ademhalingsbeschermingsmaskers aanbieden aan al uw klanten en relaties.

Eigenschappen ademhalingsbeschermingsmaskers

Deze ademhalingsbeschermingsmaskers hebben een beschermingsniveau van KN95 en een filterniveau van 97%. De maskers zijn beschikbaar in de kleur wit en zijn te bestellen in 1 maat (volwassen). De ademhalingsbeschermingsmaskers zijn per stuk verpakt. Met deze ademhalingsbeschermingsmaskers bent u goed beschermd. We kunnen deze ademhalingsbeschermingsmaskers leveren zo lang de voorraad strekt. De maskers zijn beschikbaar in kleine aantallen.

Ademhalingsbeschermingsmaskers bestellen

Bij HSG Promotions kunt u alles KN95 ademhalingsbeschermingsmaskers eenvoudig bestellen. De ademhalingsbeschermingsmaskers kunnen al besteld worden vanaf 25 stuks. Wij kunnen de mondkapjes ook in grote aantallen leveren. Hoe meer ademhalingsbeschermingsmaskers u namelijk besteld, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende service. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt een mailtje sturen naar verkoop@hsgpromotions.com of bellen naar tel:+3211553483 (BE).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: