Chirurgische Mondneusmaskers cat 2

Chirurgische Mondneusmaskers cat 2

Chirurgische Mondneusmaskers categorie 2

Deze Chirurgische Mondneusmaskers categorie 2 beschermen de gebruiker. De mondneusmaskers helpen de gebruiker om het aanraken van eigen mond of neus met de eigen handen te voorkomen. Zo wordt de gebruiker beschermd tegen ziekteverwerkers (bacteriën en virussen). Deze mondneusmaskers zijn dus perfect voor iedereen die verplicht is om een mondneusmasker te dragen. Er is ook een categorie 2R masker: dit is de niet-vochtdoorlatende variant. Deze zijn bedoeld ter bescherming van de neus- en mondslijmvliezen en tegen het spatten van lichaamsvloeistoffen. Deze beschermen dus iets beter dan de gewone categorie 2 en zijn daardoor iets hoger in prijs. Mondmaskers zijn momenteel door het corona virus erg gewild. Bij HSG Promotions bent u ervan verzekerd dat al onze mondneusmaskers voldoen aan alle vereisten en beschikken over een certificaat. U wilt namelijk wel de juiste kwaliteit aanbieden aan al uw relaties.  

Eigenschappen mondneusmasker

Dit mondneusmasker heeft 97% BFE op 3 micron, 3-laags filtratie en anti aanslag met een hoog neus gedeelte. Het Chirurgische Mondneusmasker categorie 2 is hypoallergeen, latex vrij, bevat geen glasvezel en is waterafstotend. De mondneusmaskers zijn gecertificeerd volgens de EN norm, CE-keurmerken en TUV. U bent met deze mondneusmaskers dus goed beschermd. De mondneusmaskers kunnen bij ons in kleine aantallen besteld worden.

Mondneusmaskers bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel alle Chirurgische Mondneusmaskers categorie 2 bestellen. De mondneusmaskers kunnen al besteld worden vanaf 50 stuks. U kunt de mondneusmaskers ook in grotere aantallen bij ons bestellen. Hoe meer maskers u besteld, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft over dit mondneusmasker, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt een mailtje sturen naar verkoop@hsgpromotions.com of bellen naar tel:+3211553483 (BE).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: