Condoleance register

Condoleance register met logo

Goedkope condoleance registers
Nabestaanden condoleren met het verlies van hun dierbare kan op vele manieren. Een veelvoorkomende manier is het condoleren door een bericht achter te laten in een condoleanceregister. Om deze berichten als een mooi aandenken te bewaren, is een mooi verzorgd condoleance register van groot belang. Bij HSG relatiegeschenken creëren wij een uniek condoleance register voor een zeer scherpe prijs. Voor diverse bedrijven in de uitvaartbranche produceren wij condoleance registers die geheel persoonlijk samengesteld worden. Ons assortiment biedt dan ook condoleance registers in talloze kleuren, soorten en formaten zodat er gegarandeerd een product naar wens gevonden kan worden. 

Condoleance registers met opdruk
Om uw condoleance registers een persoonlijk en uniek uiterlijk te geven, kunt u deze zeer goedkoop laten voorzien van een opdruk. Wanneer u als bedrijf uw logo of bedrijfsnaam op de condoleance registers laat bedrukken, kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf een flinke boost geven. Ook al is het niet altijd in gezellige sferen, uw logo of bedrijfsnaam zal door veel mensen gezien en onthouden worden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van de bedrukking. Zo kunnen de condoleance registers zowel in 1 als in meerdere kleuren bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens. Wanneer u vragen heeft over de druk mogelijkheden of het product zelf kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder!

Gratis digitaal voorstel 
Om er honderd procent zeker van te zijn dat de condoleance registers precies aan uw verwachtingen voldoen, bieden wij u de mogelijkheid aan om voorafgaand aan uw bestelling gratis een digitaal voorstel aan te vragen. Daarnaast kunt u ook een gratis offerte aanvragen op onze website. Wanneer u een uniek condoleance register wilt creëren bent u bij HSG relatiegeschenken zeker op het juiste adres. Neem zeker eens een kijkje op onze website en laat u verassen door alle producten en mogelijkheden! 



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.




Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: