Desinfecterende doekjes 1 of 2 stuks

Desinfecterende doekjes 1 of 2 stuks

Desinfecterende doekjes 1 of 2 pads

Hygiëne is in tijden van een virus epidemie, zoals momenteel met het corona virus, belangrijk voor uw gezondheid en daarom zijn desinfecterende doekjes onmisbaar. Desinfecterende doekjes zijn universeel toepasbaar in de medische sector. De reinigingsdoekjes zijn geschikt om in een oogwenk een snelle desinfectie van oppervlakken of de huid mogelijk te maken. Momenteel is er door het corona virus veel vraag naar desinfecterende doekjes. Bij HSG Promotions hebben we zorgvuldig onderzoek gedaan naar de beste kwaliteit desinfecterende doekjes en een selectie voor u gemaakt. U bent er bij ons van verzekerd dat alle desinfecterende doekjes voldoen aan alle gestelde eisen. Zo kunt u de juiste kwaliteit aanbieden aan al uw klanten en relaties. Virussen en bacteriën kunnen alleen gedood worden bij een product dat minimaal 70% alcohol bevat. Daarom hebben wij een grote voorraad aan desinfectie doekjes met een alcoholpercentage van 75%.

Doekjes bedrukken

De verpakking van de doekjes kan bedrukt worden door middel van bio inkt. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Door de bedrukte desinfecterende doekjes uit te delen, laat u zien dat u geeft om de gezondheid van uw relaties, werknemers en omgeving. De desinfecterende doekjes hebben een formaat van 60 x 60 x 7 mm en zijn gemaakt van FSC karton. De doekjes zelf bevatten naast 75% alcohol ook ispropyl.

Desinfecterende doekjes bestellen

De desinfecterende doekjes van 1 of 2 pads kunnen bij HSG Promotions makkelijk en snel besteld worden. U kunt de desinfecterende doekjes bestellen vanaf 1000 stuks. U kunt de doekjes in grotere aantallen bestellen. Hoe meer desinfecterende doekjes u bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal worden. U bent bij ons verzekerd van een uitstekende service. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft over de desinfecterende doekjes, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt een mailtje sturen naar verkoop@hsgpromotions.com of bellen naar tel:+3211553483 (BE).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: