Draadloze opladers

Draadloze opladers met bedrukking

Productomschrijving

Een draadloze oplader is rond plat ding, waar je eenvoudig je mobiele telefoon op kunt leggen en de mobiele telefoon word dan draadloos opgeladen. De draadloze oplader is geschikt voor alle mobiele telefoons die beschikken over de QI-technologie. Werkt perfect met de nieuwe Samsung en IPhone toestellen. De draadloze oplader heeft een afmeting van 100 x 100 x 12 m en een gewicht van 17gram. De basis kleur is wit. Input 5V/1A output 5V/1A en beschikt over 4 usb uitgangen.

Bedrukte draadloze opladers

De bedrukte draadloze oplader is uitermate geschikt als promotie artikel om uw bedrijf op een leuke en nieuwe manier te promoten. De draadloze oplader is full color te bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting en kan zeer snel geleverd worden. U besteld de bedrukte draadloze oplader al vanaf 25 stuks met logo. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de draadloze oplader met bedrukking en stuur uw reclame-uiting mee. Wij maken dan graag een digitaal voorbeeld voor u op, zodat u vooraf een duidelijke indruk krijgt van uw logo op de draadloze telefoon oplader.

Draadloze opladers met logo

De draadloze oplader met logo, zal een prominente plek innemen op de bureaus en andere werkplekken. Telkens wanneer iemand zijn of haar telefoon oplaadt, komt uw bedrijf weer onder de aandacht, met een bedrukte draadloze oplader, bij uw (zakelijke) relaties en klanten. De draadloze oplader is full color te bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Indien u vragen heeft over de bedrukte draadloze oplader met logo, kunt u contact met onze medewerkers opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: