Kindertekendoos

Kindertekendoos met bedrukking

Lekker tekenen en kleuren met een kindertekendoos

Een kindertekendoos valt vaak goed in de smaak bij kinderen van verschillende leeftijden. Het leuke van een kindertekendoos is dat de inhoud een combinatie is van verschillende teken- en kleurmaterialen. Zo zitten in een tekendoos voor kinderen bijvoorbeeld vaak potloden, waskrijtjes, stiften, verf, puntenslijpers en een gum. De tekendoos zelf bestaat meestal uit een doos met daarin vakken van verschillende groottes. Het handige van een tekendoos of tekenkist is natuurlijk dat kinderen hun tekenspullen allemaal bij elkaar hebben en dat ze alles ook steeds netjes op kunnen bergen. Een kinder tekendoos is niet alleen leuk om thuis te gebruiken bij het tekenen, maar kan ook gemakkelijk worden meegenomen bijvoorbeeld op reis. Ook op scholen worden kindertekendozen veelvuldig gebruikt. De oorspronkelijke tekendozen waren vaak van hout. Tegenwoordig zijn er echter ook kindertekendozen in andere materialen zoals bijvoorbeeld kunststof, metaal en textiel. U heeft dan ook alle keuze wanneer het gaat om het bestellen van gevulde tekendozen. Dozen voor tekenmaterialen zijn er niet alleen in verschillende materialen, maar ook in diverse vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rechthoekige kinder tekendoos of een 6-hoekige kindertekendoos.

Kindertekendoos relatiegeschenken: ook met bedrukking!

Kindertekendozen zijn natuurlijk een heel creatief promotiemiddel. Hoe leuk is het dan ook als bedrijf ook creatief uit te pakken en te kiezen voor een kindertekendoos met personalisering. Een gepersonaliseerde kindertekendoos ziet er niet alleen vrolijk uit, maar biedt u ook de kans om uw naamsbekendheid te vergroten. Iedereen die de bedrukte kindertekendozen ziet, zal namelijk ook zien dat deze van u afkomstig zijn. Een kindertekendoos met opdruk kan er op verschillende manieren uit zien. Zo kunt u bijvoorbeeld een kindertekendoos met logo of bedrijfsnaam op de deksel bestellen. Een bedrukte kindertekendoos leent zich zeer goed om weg te geven als geschenk aan uw relaties. Zo kunnen de promotie kindertekendozen bijvoorbeeld worden uitgedeeld op evenementen of cadeau gedaan worden bij speciale gelegenheden zoals kinderverjaardagen.

Gemakkelijk uw eigen kindertekendozen bestellen

 

Als u op zoek bent naar een goedkope tekendoos van goede kwaliteit, kunt u 24/7 terecht op relatiegeschenken.be. Op onze site heeft u een geruime keuze aan te bedrukken teken relatiegeschenken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor bedrukte tekendozen zoals een tekendoos met full-color bedrukking, maar ook voor onbedrukte tekendozen. Heeft u een bepaald soort tekendoos in uw hoofd maar ziet u deze niet direct staan in ons aanbod? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers. Wij denken graag met u mee over een passend tekendoos geschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: