Led schoenclips

Led schoenclips met bedrukking

 

Productomschrijving

Bent u op zoek naar een manier waardoor u buitenshuis in het donker zichtbaar bent? Dan is de Usain LED schoen clip geschikt voor u! De Usain LED schoen clip is een schoenclip voor veilige zichtbaarheid buitenshuis. De schoenclip heeft een aan-/uitknop en is voorzien van verschillende standen voor normaal licht en knipperlicht. U kunt de schoenclip eenvoudig aan de hiel van uw schoen klikken als u in het donker gaat wandelen, joggen of fietsen. De Usain LED schoen clip bestelt u bij ons inclusief batterijen. De schoenclip is gemaakt van ABS kunststof. De Usain Led schoen clip heeft een gewicht van 24 gram, een lengte van 9.20 cm, een hoogte van 3.00 cm en een breedte van 6.20 cm. De schoenclip is in verschillende kleuren beschikbaar.

LED schoen clip met opdruk

Bij HSG Relatiegeschenken heeft u de mogelijkheid om de Usain LED schoen clip te laten voorzien van een mooie opdruk. Zo kunt u de schoenclip laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zoals uw bedrijfsnaam of logo, of met een leuke tekst of afbeelding. De bedrukte schoenclip is erg geschikt om in te zetten als reclamemiddel voor uw bedrijf of als relatiegeschenk voor al uw klanten en zakenrelaties.

Schoenclip bestellen

Bij ons bestelt u makkelijk en snel uw Usain Led schoen clip met of zonder bedrukking. Ook bieden wij u de schoenclip aan voor een scherpe prijs. U kunt gerust contact met ons opnemen als u nog vragen heeft. Wij helpen u graag verder met de zoektocht naar uw perfecte relatiegeschenk!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: