Rolmaat

Rolmaat met bedrukking

Rolmaat als relatiegeschenk

Een promotionele rolmaat is een geschenk dat altijd wel van pas komt. Niet alleen bij het klussen is een relatiegeschenk rolmaat namelijk handig, maar stiekem is het ook fijn om altijd iets bij de hand te hebben om snel even iets op te meten. Promotiemiddel rolmaten zijn er in allerlei uitvoeringen. Zo zijn er naast de standaard rolmaten relatiegeschenken bijvoorbeeld ook promotie rolmaten met ingebouwde waterpas. Daarbij zijn er ook rolmaten als relatiegeschenk te verkrijgen in diverse maten van het meetlint. Rolmaat relatiegeschenken zijn geschikt om uit te delen op vele manieren. Zo zijn give-away rolmaten bijvoorbeeld erg leuk om weg te geven op vakbeurzen of speciale evenementen. 

Een bedrukte rolmaat als persoonlijk cadeau

Relatiegeschenken.be is gespecialiseerd in het personaliseren van relatiegeschenken. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor onbedrukte rolmaten, maar ook van bedrukte rolmaten van zeer goede kwaliteit. Een rolmaat met personalisatie is een mooi middel om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten onder het publiek. Iedereen die de rolmaten met bedrukking ziet, zal namelijk kunnen zien dat deze van u afkomstig zijn. Een rolmaat met opdruk kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een logo rolmaat of voor een rolmaat met naam. Hierbij bepaalt u uiteraard geheel zelf de kleuren van de bedrukking op de rolmaten. Wat vindt u bijvoorbeeld van een rolmaat met full-color bedrukking of van een rolmaat met 1 kleur bedrukking? Het kan allemaal bij relatiegeschenken.be

Bestel ook uw (on)bedrukte rolmaten goedkoop

Wij nodigen u graag uit om ons aanbod promotie rolmaten te bekijken op onze website relatiegeschenken.be. Indien u interesse heeft in het bestellen van rolmaten, kunt u via onze site gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor rolmaat geschenken. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Dan staan onze medewerkers graag voor u klaar om met u mee te denken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: