Speelkaarten

Speelkaarten met bedrukking

Verras uzelf en uw relaties met een mooie set speelkaarten

Speelkaarten kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld kaartspelen, bij goochelen, voor het bouwen van kaarthuizen of bij kansspelen. Kortom kan er van alles gedaan worden met de 52 kaarten die een spel kaarten bevat. Deze kaarten kunnen worden onderverdeeld in 4 soorten (klaver, harten, schoppen en ruiten). Daarbij zijn er in kaartspellen vaak ook twee of drie jokers opgenomen. Een volledige set speelkaarten wordt in het Vlaams ook wel een boek of bat genoemd. De meest voorkomende formaten voor speelkaarten zijn 56 mm x 88 mm (bridge kaarten) en 62 x 88 mm (poker kaarten). Speelkaarten zijn echter verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo heeft u bijvoorbeeld ook de keuze uit grote speelkaarten, foto speelkaarten of professionele speelkaarten.

Gepersonaliseerde speelkaarten bestellen

Wilt u speelkaarten bestellen om de leukste kaartspellen te kunnen doen? Dat kan op relatiegeschenken.be. U kunt bij ons niet alleen onbedrukte maar ook bedrukte speelkaarten bestellen. Speelkaarten laten drukken is niet alleen bijzonder leuk, maar verbetert ook nog eens uw positie op de markt. Iedereen die uw eigen speelkaarten met bedrukking ziet, zal namelijk ook zien dat deze van u afkomstig zijn. Speelkaarten met opdruk vergroten dan ook uw naamsbekendheid. Een kaartspel bedrukken is dan ook zeker interessant om reclame mee te maken voor uw organisatie of bedrijf. Uiteraard kunt u zelf bepalen wat u op uw speelkaart met personalisering wilt hebben. Wat denkt u bijvoorbeeld van speelkaarten met foto of van speelkaarten met logo. Als het om een kaartspel bedrukken gaat, staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar. Wij denken graag met u mee als het om kaarten laten drukken gaat. Ook voor al uw andere gepersonaliseerde relatiegeschenken kunt u altijd bij ons terecht. Weet u al waar en wanneer u uw eigen bedrukte speelkaarten gaat uitdelen?

Van goedkope speelkaarten tot luxe speelkaarten

Speelkaarten kopen kunt u eenvoudig en snel doen via onze website. In ons assortiment vindt u een aanbod kaarten met voor ieder wat wils. Dus wilt u speelkaarten bestellen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze speciale selectie speelkaarten. Via onze website kunt u direct een offerte aanvragen voor de kaarten die u interessant lijken. Onze medewerkers maken dan vrijblijvend en zonder kosten een voorstel voor u op. Ook het toesturen van een sample speelkaarten behoort tot de mogelijkheden. Op die manier kunt u zelf de kaarten even rustig bekijken en bepalen of deze passen bij uw wensen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655