Thuisoplader met USB aansluiting

Thuisoplader met opdruk

Thuislader met USB aansluiting

Een thuisoplader met USB aansluitingen is een zeer functioneel relatiegeschenk waar u uw klanten en zakenrelaties een groot plezier mee zult doen. Zowel op kantoor als thuis zijn opladers noodzakelijk om al uw elektronische apparaten te voorzien van voldoende batterij. Met de thuisladers voorzien van USB aansluiting gaat dit ontzettend eenvoudig. De wandladers zijn namelijk beschikbaar in verschillende varianten, voorzien van 1, 2 of 4 USB aansluitingen. Dit maakt het nog eenvoudiger om meerdere apparaten tegelijkertijd te voorzien van oplaadvermogen. Voor grote kantoren waar er een overvloed aan elektronische apparaten is, is dit natuurlijk ontzettend handig. De thuisopladers hebben een input van 110-240 V en zijn gemaakt van PC en ABS plastic. Hierdoor zijn de opladers licht van gewicht, wat ze nog handiger in gebruikt maakt. Ook kunnen de  thuisladers besteld worden inclusief kabels.

Thuisoplader met logo

Terwijl uw klanten gebruik maken van dit functionele relatiegeschenk, kunt u op hetzelfde moment reclame maken voor uw bedrijf. Voor een zeer scherpe prijs kunnen de thuisopladers voorzien worden van een mooie opdruk. Door de thuisopladers met USB aansluiting te voorzien van een opdruk, zullen uw bedrijfsgegevens op veel plekken gezien worden na het uitdelen van de relatiegeschenken. Wanneer uw logo overal te zien is, zal dit een enorme boost geven aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. De thuisladers met USB aansluiting kunnen natuurlijk ook zonder bedrukking besteld worden.

Online thuisladers bestellen

Wilt u uw klanten en zakenrelaties voorzien van een functioneel relatiegeschenk? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Ons ruime assortiment is met veel zorg samengesteld, waardoor u gegarandeerd een passend product zult vinden. Ook kunt u geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen op onze website. Dit geeft u een realistisch beeld van de thuislader met uw logo of bedrijfsnaam erop bedrukt. Daarnaast staat ons team ook altijd voor u klaar om u te helpen. U kunt ons team zeer eenvoudig bereiken via de mail, chat of telefoon.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: