Vacuum wijnstopper

Vacuum wijnstoppers met bedrukking

Een vacuum wijnstopper voor al uw wijnen

Bent u een wijnliefhebber? Dan valt een vacuum wijnstopper zeker onder de onmisbare wijnaccessoires. Met behulp van een goede wijn vacuumpomp blijven uw favoriete wijnen namelijk aanzienlijk langer lekker. Wanneer u een open fles wijn bewaart zonder deze goed af te sluiten, krijgt deze namelijk vaak een zure smaak. Door de wijnfles vacuüm af te sluiten met behulp van een vacuüm wijnstop, blijft de wijn tot maar liefst 3 dagen heerlijk op smaak. Dit komt doordat er bij het vacuüm maken van een wijnfles met een vacuüm wijnstopper lucht uit de fles wordt gehaald. In deze lucht zit zuurstof en wanneer dit aanwezig blijft in de fles, zorgt dit ervoor dat de wijn oxideert en ouder wordt. Het gebruik van een wijn vacuumpomp is dan ook altijd raadzaam wanneer u een flesje wijn opentrekt (er vanuit gaande dat u de fles niet helemaal opdrinkt). Tegenwoordig zijn vacuüm wijnstoppers er in vele mooie designs en een wijn vacuumstop is dan ook niet alleen nuttig, maar zal bovendien ook nog eens chique staan op uw flessen wijn. Er zijn verschillende soorten vacuum wijnafsluiters. Zo zijn er bijvoorbeeld wijnafsluiters waarbij men op een knop moet drukken of waarbij men een paar pompbewegingen maakt om lucht uit de wijnfles te halen.

Geniet van uw wijntje met een gepersonaliseerde vacuüm wijnstopper

In ons assortiment wijn geschenken vindt u alle soorten vacuüm wijnstopper relatiegeschenken. Wij leveren al jaren van goedkope wijnstoppers tot luxe wijnstoppers aan onze klanten. Om het geheel iets extra’s te geven, kunt u bij ons ook kiezen voor het bestellen van bedrukte vacuüm wijnstoppers. Een bedrukte wijnstopper is een zeer mooi presentje om aan uw klanten en relaties te geven. Het geven van een wijnstopper met bedrukking kunt u bijvoorbeeld doen tijdens proeverijen, bijeenkomsten en evenementen. Een vacuüm wijnstopper met opdruk zal namelijk bij een breed publiek met open armen worden ontvangen. Bijkomend voordeel van gepersonaliseerde vacuüm wijnstoppers is natuurlijk dat deze direct ook uw naamsbekendheid een boost geven. Iedereen zal namelijk aan uw wijnstoppers met logo of wijnstoppers met bedrijfsnaam kunnen zien van wie deze afkomstig zijn.

Snel en gemakkelijk uw eigen vacuüm wijnstoppers bestellen

Heeft u op onze site een vacuum wijnstopper gevonden die past bij uw smaak? Dan kunt u via onze site geheel kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt daarbij precies aangeven hoe u uw vacuüm flessenstoppers precies wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld een onbedrukte vacuum wijnstopper of een vacuum wijnstopper met full-color bedrukking? Het kan allemaal. Ook kunt u bij uw offerte aanvraag voor vacuum wijnstoppers aangeven in welk aantal of welke aantallen u eventueel geïnteresseerd zou zijn. Wij werken dan graag een scherp voorstel voor u uit.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: