Wegwerp schort spatbestendig Amsterdam

Wegwerp schort spatbestendig Amsterdam

Wegwerp schort spatbestendig Amsterdam

Met dit spatbestendige wegwerp schort Amsterdam kunt u uzelf beschermen tegen bacteriën en virussen. In tijden van een virus epidemie, zoals nu met het corona virus, zijn de wegwerp schorten onmisbaar. Door het corona virus is de vraag naar wegwerp schorten enorm toegenomen. Op de markt is hierdoor sprake van veel woekelaarsprijzen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. HSG Promotions heeft onderzoek gedaan naar de beste kwaliteit wegwerp schorten en een selectie voor uw gemaakt. Deze selectie is bedoeld om u zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting  met het corona virus. U bent er bij ons van verzekerd dat alle wegwerp schorten voldoen aan de gestelde eisen. De schorten voldoen aan de certificaten CE en FDA. Zo kunt u de juiste kwaliteit wegwerp schorten aanbieden aan al uw werknemers en relaties.

Spatbestendige schorten

De spatbestendige wegwerp schorten zijn blauw van kleur. Het schort is gemaakt van 40 grams PP non woven met PE coating (high quality) en heeft een formaat van 120 x 140 cm. De manchetten zijn gebreid De wegwerp schorten zullen de drager beschermen tegen bacteriën en virussen. Doordat het wegwerp schorten zijn, zijn de schorten geschikt voor eenmalig gebruik. Dit ter bescherming van uw gezondheid. Er is één maat van dit wegwerp schort beschikbaar die voor iedereen geschikt is.

Wegwerp schorten bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de spatbestendige wegwerp schorten bestellen. U kunt de schorten al bestellen vanaf 250 stuks. Natuurlijk is het ook mogelijk om de wegwerp schorten in grotere aantallen te bestellen. Hierbij geldt dat hoe meer schorten u bestelt, hoe lager de prijs per stuk zal zijn. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt een mailtje sturen naar verkoop@hsgpromotions.com of bellen naar tel:+3211553483 (BE).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.
Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 396 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: