automotive

Bedrukte automotive artikelen zijn specifieke, effectieve automotive relatiegeschenken. Al deze relatiegeschenken voor de autobranche kunnen worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst waardoor uw bedrijf altijd zichtbaar zal zijn.

Voor onder andere een leasemaatschappij, een garage, een tankstation en een autorijschool zijn auto artikelen als relatiegeschenk erg belangrijk en bovendien erg nuttig. Zowel uw klanten als uw personeel zullen het erg waarderen als u ze verwend met een bedrukt relatiegeschenk. Bovendien maken ze met uw relatiegeschenken met opdruk reclame voor u!

Met bedrukte auto relatiegeschenken kunt u uw relaties sterk houden, zeker met auto relatiegeschenk toppers als te bedrukken automappen, veiligheidsvesten met opdruk en bedrukte parkeerschijven. Een te bedrukken parkeerschijf moet u gebruiken wanneer u uw auto heeft geparkeerd in een parkeerschijf-zone. In deze zone is de parkeertijd begrensd. Een parkeerschijf met opdruk is een zeer nuttig relatiegeschenk aangezien iedereen regelmatig een parkeerschijf nodig heeft.

Bovendien heeft iedereen tegenwoordig een auto voor het werk of voor privé gebruik. In deze auto's kunnen auto premiums natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat auto accessoires met opdruk als veiligheidshamers, autoruit reinigers en ijskrabbers voor iedereen gewenste relatiegeschenken zijn. Automotive artikelen zijn bruikbare relatiegeschenken waar de ontvanger echt iets aan heeft. We hebben relatiegeschenken voor de autobranche in verschillende prijsklassen. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel geld u in relatiegeschenken wilt investeren.

Wij bedrukken alle automotive relatiegeschenken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst zodat deze autobranche relatiegeschenken uitstekende promotieartikelen zullen zijn.

Speciaal voor u hebben we hieronder een overzicht gemaakt van autogerelateerde relatiegeschenken. Op www.relatiegeschenken.be kunt u heel ons assortiment aan automotive artikelen vinden voor optimale promotie van uw bedrijf.

Sleutelhanger

Een auto sleutelhanger is uitstekend te gebruiken als relatiegeschenk voor autoliefhebbers en mensen die werkzaam zijn in de autobranche. Als u bijvoorbeeld een autogarage of autoreparatieservice heeft, is het leuk om uw klanten een mooie autosleutelhanger mee te kunnen geven. Klanten zullen het een fijn gebaar vinden als u ze een auto sleutelhanger relatiegeschenk geeft en vanuit promotioneel oogpunt gezien is het weggeven van promotionele auto sleutelhangers ook voor u als bedrijf bijzonder verstandig.

Relatiegeschenken.be heeft vele soorten automotive relatiegeschenken. Neem vooral even een kijkje op onze site als u op zoek bent naar auto relatiegeschenken. In het overzichtje hieronder kunt u ons aanbod promotie automotive sleutelhangers bekijken.


Anti-stress

Een stressfiguur in de vorm van een auto is een leuk promotioneel geschenk voor de autobranche. U kunt het door u uitgekozen auto stressfiguur uitdelen op beurzen of als presentje aan bestaande klanten geven. Er zijn diverse soorten auto stressartikelen verkrijgbaar en er is dus altijd wel een leuk auto geschenk te vinden dat bij uw bedrijf past.

Relatiegeschenken.be helpt u gaag verder op het gebied van automotive relatiegeschenken. De meeste auto artikelen uit ons assortiment zijn geheel naar uw wens te bedrukken. U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een stressgeschenk bedrukt met uw bedrijfslogo. Kijk hieronder om de stressfiguren in de vorm van een auto te bekijken die wij op het moment aanbieden.


Computermuizen

Als u een origineel auto relatiegeschenk zoekt waar u relatie echt iets aan heet, is een computermuis in de vorm van een auto misschien wel iets voor u. Auto muizen zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er bijvoorbeeld auto computermuizen met draad als draadloze computermuizen in de vorm van een auto.

Relatiegeschenken.be is specialist in relatiegeschenken en wij helpen u dan ook graag verder als u op zoek bent naar een leuk automotive geschenk om cadeau te doen aan uw relaties. Hieronder vindt u een overzicht van de automotive computermuizen die wij momenteel aanbieden. Voor vragen over de automotive muizen, kunt u natuurlijk even contact opnemen met ons personeel.


Bureauklok

 

Op zoek naar een mooi automotive relatiegeschenk? Dan is een automotive klok misschien wel precies wat u zoekt. Bij een automotive klok kunt u bijvoorbeeld denken aan een klok in de vorm van een auto of een klok in de vorm van een stuur. Een auto klok is een aandenken aan uw bedrijf waar uw relatie nog lang naar zal kijken.

Kijk hieronder voor ons aanbod automotive klokken. Ook voor uw andere automotive promotionele artikelen en automotive relatiegeschenken kunt u ten alle tijden terecht op www. relatiegeschenken.be. Onze medewerkers staan voor u klaar!

 
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Automotive branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655