bouwnijverheid

Wij bieden u verschillende effectieve bouw relatiegeschenken en vastgoed relatiegeschenken met opdruk ter promotie of ter versterking van relaties van bijvoorbeeld installatiebedrijven, schildersbedrijven, afbouwbedrijven, aannemers, timmerbedrijven, onderhoudsbedrijven en architecten. Al deze relatiegeschenk bouwartikelen kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of promotie tekst zodat uw bedrijf onder de aandacht zal blijven. Bouwnijverheid relatiegeschenken zijn ook relatiegeschenken voor de afbouwbranche, de wegenbouwbranche, de schildersbranche en de onderhoudsbranche. Door het vele en harde werken in de bouwsector is er weinig tijd over voor het onderhouden van relaties. Dit is jammer omdat je toch een goede indruk wilt achterlaten bij zowel je klanten als bij je personeel. Een klein bedrukt cadeautje of relatiegeschenk voor uw personeel en relaties zal zeker dankbaar worden aangenomen. Niet alleen voor uw klanten en personeel is dit fijn, ook u profiteert van het geven van relatiegeschenken. Uw bedrijf zal altijd zichtbaar zijn omdat elk relatiegeschenk wordt bedrukt. Met onze unieke relatiegeschenken voor de bouwnijverheid branche kunt u uw bedrijf dus optimaal promoten.

Bouw relatiegeschenken kunnen relaties opbouwen. Wij hebben ideeen genoeg om het juiste relatiegeschenk voor de bouw bij uw branche te zoeken. Voor de wegensector en waterbouw sector is het bijvoorbeeld gunstig om veiligheidsvestjes met opdruk aan te schaffen. Het is niet alleen veilig maar ook opvallend waardoor uw bedrijf maximale aandacht krijgt. Relatiegeschenken behorend tot de wegenbouw branche zijn bijvoorbeeld autoartikelen zoals te bedrukken veiligheidshamers, autoruitreinigers en parkeerschijven met opdruk.

Voor meer autoartikelen kunt u gaan naar onze relatiegeschenken gerelateerd aan de autobranche. Ook een papierverzwaarder in de vorm van een graafmachine of vrachtwagen, een waarschuwingspion als luidsprekerset en een sleutelhanger in de vorm van een vrachtwagen zijn leuke relatiegeschenken voor de branche wegenbouw. Een houten vrachtwagen met opdruk is een leuk symbolisch relatiegeschenk voor het harde werken in de bouw sector en de wegensector. Ook bij de kinderen van uw personeel zal dit te bedrukken relatiegeschenk in de smaak vallen. Wij bieden u ook een uitgebreid assortiment aan schildersbranche gerelateerde relatiegeschenken zoals te bedrukken kwasten, (bouw) radio�s met opdruk en te bedrukken zonnehoedjes. Ook zakagenda�s met opdruk, schildershakmessen en te bedrukken schilderspaletmessen zijn nuttige relatiegeschenken voor de schilderssector. Ook erg leuke relatiegeschenken zijn relatiegeschenken behorend tot de schildersbranche zoals een verfdoosje met opdruk, een te bedrukken gipsen spaarvarken met verf en een bedrukt fotolijstje met verfset. Hiermee kunnen schilders het schilderen thuis verder voortzetten.

In het algemeen is een te bedrukken waterpas erg belangrijk in de bouwnijverheid. Vandaar dat het een goed plan is om een bedrukte waterpas met opdruk als relatiegeschenk aan uw relaties in de bouwbranche te geven, of een bedrukte sleutelhanger met waterpas, rolmaat of lampje met opdruk. Nog meer nuttige, bruikbare bouw gerelateerde relatiegeschenken bij bijvoorbeeld bouwprojecten zijn onder andere rolmaten, gereedschapsets, lampjes, laserpointers, zakmessen, koeltassen, drinkflessen, zakdoeken en zonnebrillen om geen hinder van de zon te ondervinden tijdens het werken. Ook hobbymessen met opdruk zijn erg nuttig. Een bedrukt hobbymes wordt ook wel een afbreekmes met opdruk of een te bedrukken stanleymes genoemd en is een mes die je stuk voor stuk af kunt breken wanneer het mes bot wordt. We hebben ook een groot assortiment aan te bedrukken symbolische relatiegeschenken voor de bouwbranche zoals een bedrukte spaarpot in de vorm van een huis, een memohouder met opdruk in de vorm van een huis en verscheidene te bedrukken anti stress artikelen in de vorm van bijvoorbeeld een huis, een vrachtwagen, een bouwhelm, een boot, een vliegtuig, een auto, een bestelbus en een hamer. Deze antistress-figuren zijn gewilde en doeltreffende geschenken in de bouwnijverheid, net als visitekaarthouders.

Op www.relatiegeschenken.be kunt u ons ruim en gevarieerd assortiment aan relatiegeschenken gericht op de bouwnijverheid sector en de bouwbranche bekijken. Hieronder hebben we voor u alvast een geselecteerd overzicht gemaakt van bouw relatiegeschenken waarmee u uw bedrijf optimaal kunt promoten!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Bouwnijverheid branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655