horeca

Ons assortiment aan diverse horeca gerelateerde relatiegeschenken met opdruk biedt u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten. Alle horeca producten kunnen namelijk worden bedrukt met uw eigen logo en/of product waardoor uw bedrijf onder de aandacht zal blijven bij uw relaties.

horeca relatiegeschenken met opdruk zijn onder andere geschikt voor restaurants en cafe's. Dit zijn bedrijven die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van eten en drinken. Klanten zullen het zeker waarderen als u ze een bedrukt relatiegeschenk geeft. Als een bedrijf klanten in de toekomst nog graag terug wilt zien is het belangrijk om waardering van uw klanten te hebben. Deze waardering kunt u verkrijgen met behulp van onze promotieartikelen die zorgen voor optimale aandacht voor uw bedrijf!

Om klanten te winnen moet u bedrukte horecarelatiegeschenken uitkiezen die bij hen passen. Voor de kleinere bedrijven is een te bedrukken koekjesdoos of een dienblad met opdruk geschikt. Aan grotere bedrijven wilt u waarschijnlijk een luxueuzer bedrukt relatiegeschenk geven zoals een wijnpakket met opdruk of verscheidene bedrukte zippo aanstekers. Een zippo is een zeer mooie, luxueuze benzineaansteker met als voordeel dat deze ook goed werkt bij koud weer met regen en wind. Bij een wijnpakket kan natuurlijk geen kurkentrekker met opdruk ontbreken en ook geen te bedrukken ijsemmer die de wijn lekker koud houdt en die het bedrijf op feestjes en partijen kan gebruiken.

Verder zullen ook al onze te bedrukken keukenartikelen goed scoren bij uw klanten omdat keukenartikelen met opdruk ongeveer dagelijks worden gebruikt door vrijwel iedereen. Dit is uiteraard ook gunstig voor uw bedrijf omdat uw producten zo elke dag gezien worden waardoor ze uw bedrijfslogo, die op de artikelen gedrukt zijn, nooit meer zullen vergeten. Geschenken zijn dus niet alleen leuk voor de klant maar ook nog eens gunstig voor u!

Als u echt een origineel bedrukt relatiegeschenk wilt geven aan uw relaties dan kunt u gaan voor onze te bedrukken chocoladefontein. Een chocoladefontein is een soort waterval van chocolade waar u verschillende lekkernijen onder kunt houden om daarna lekker op te eten. Bedrukte chocoladefonteinen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn ook hele kleine te bedrukken chocoladefonteinen, ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Een chocoladefontein is niet te missen op feestjes en partijtjes, een chocoladefontein met opdruk brengt immers gezelligheid met zich mee.

Hieronder kunt u kiezen uit een overzicht van onze te bedrukken horeca artikelen voor maximale aandacht voor uw bedrijf:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Horeca branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655