kinderopvang-onderwijs

Als u denkt aan alle open dagen, eindexamenfeesten, excursies, schoolreisjes en sportdagen dan komt u erachter dat er best veel aanleidingen zijn om uw schoolkinderen en docenten een klein cadeautje te geven. We hebben talloze geschikte schoolgeschenkjes om weg te geven aan relaties van uw school of onderwijs instellingen. Bedrukte relatiegeschenken voor de kinderopvangbranche en onderwijsbranche zijn dan ook nuttige, bedrukte relatiegeschenken die zijn bedoeld voor basisscholen, peuterspeelzalen, beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, universiteiten, kindercentra en gastouderopvang, hoger onderwijs, primair onderwijs en voor het voortgezet onderwijs.

Scholieren, docenten en andere relaties van scholen of onderwijs instellingen kunnen heel goed reclame voor u maken wanneer u ze een relatiegeschenk geeft. Onze relatiegeschenken kunnen namelijk allemaal worden bedrukt met uw eigen logo en/of promotie tekst waardoor uw bedrijf vaak onder ogen zal komen. Het geven van relatiegeschenken is dus een ideale manier om uw bedrijf te promoten. Bij een schoolreisje bijvoorbeeld is het heel slim om alle kinderen een bedrukte rugzak of petje met opdruk te geven. Zo zult u niet alleen de kinderen goed in het oog kunnen houden maar komt uw bedrijf ook nog eens goed onder de aandacht.

We hebben genoeg schoolgerichte cadeau-ideeën voor u en uw bedrijf. We hebben veel speelgoed en spelletjes, geschikt voor kinderopvang en onderwijs. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan pennengerei, tekenspullen, schoolartikelen, kantoor accessoires en textiel zoals t-shirts, koeltassen, rugzakken en veiligheidsvestjes. Zo kunt u denken aan pennen, linialen, mappen, notitieblokken, rugzakken, petten, potloden, markeerstiften en drinkbekers maar we hebben ook minder voor de hand liggende onderwijs gerelateerde relatiegeschenken als magneet boekenleggers en zadelhoezen.

Tegenwoordig wordt er niet meer zo vaak aan gedacht om kinderen fruit mee naar school te nemen. Meestal zijn het boterhammen, koeken of snoepjes. Iedereen weet dat je genoeg fruit op een dag moet eten, maar iedereen weet ook dat het lastig is om fruit mee naar school te nemen. Het fruit is moeilijk te vervoeren omdat het snel wordt geplet. Vandaar dat wij komen met zeer effectieve relatiegeschenken als de te bedrukken appelbox, de bananenbox met opdruk en de bedrukte sinaasappel box. Deze fruit boxen kunnen gemakkelijk worden bedrukt met uw logo waardoor dit uiterst effectieve relatiegeschenken zijn en u heeft ook nog een positieve bijdrage aan de gezondheid van de scholieren!

Kindercentra, gastouderopvang en vooral ook docenten van het voortgezet onderwijs hebben het soms moeilijk. Een bedrukt stressballetje als promotieartikel is daarom wel een grappig en tevens geschikt relatiegeschenk. We hebben stressballetjes met opdruk in alle soorten, vormen en maten zodat er altijd wel een bij uw bedrijf en uw klanten past. Als u moeilijk beslissingen kunt maken kunt u gebruik maken van de te bedrukken decision maker die u helpt bij het nemen van deze besluiten.

Het is niet leuk om afscheid te moeten nemen van schoolverlaters maar toch gebeurd het elk jaar weer. Om ze toch een blijvende herinnering mee te geven kunt u daarom schoolgerichte relatiegeschenken geven zoals een usb stick met opdruk, een bedrukte tas, een te bedrukken sleutelhanger of een pet met opdruk. Het is ook origineel en gepast om een tissue box aan de schoolverlaters mee te geven, natuurlijk bedrukt met het eigen schoollogo en eventueel een tekst. Al deze populaire school relatiegeschenken zullen een onuitwisbare indruk op de studenten achterlaten.

Bij relatiegeschenken gerelateerd aan volwasseneneducatie kunt u denken aan te bedrukken portfolio’s, laptoptassen met opdruk, bedrukte memohouders of beta documentenmappen als relatiegeschenk.

Op www.relatiegeschenken.be kunt u ons uitgebreid assortiment aan onderwijs en kinderopvang gerelateerde relatiegeschenken bekijken. Hieronder hebben we alvast voor u een overzicht gemaakt van verschillende onderwijs en kinderopvang artikelen:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Kinderopvang & onderwijs branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655