land-en-tuinbouw

Het is zeer effectief om uw klanten, personeel en relaties zo af en toe een promotioneel relatiegeschenk te geven als blijk van waardering. Bedrukte relatiegeschenken versterken relaties en dat is waar het om draait in de primaire sector van landbouw, veeteelt en visserij. Bij de primaire branche kunt u denken aan subbranches als bosbouw, landbouw, tuinbouw, natuurbeheer, veeteelt en visserij.

In de branche van landbouw, veeteelt en visserij wordt er hard gewerkt. Vandaar dat vissers, landbouwers, veetelers en andere arbeiders uit de landbouwsector, tuinbouwsector en visserijsector, er vaak niet aan toe komen om te denken aan relatiegeschenken maar deze zeker wel verdienen. Verwen uw relaties, personeel en klanten dus eens met een relatiegeschenk gerelateerd aan uw branche. Al onze relatiegeschenken kunnen worden bedrukt met uw eigen bedrijfslogo en/of promotietekst voor maximale promotie van uw bedrijf. Uw bedrijfslogo zal goed naar voren komen op onze promotie artikelen waardoor uw bedrijf altijd onder de aandacht zal blijven.

Diverse visserij gerelateerde relatiegeschenken zijn sleutelhangers in de vorm van een vis, te bedrukken paraplu’s, zonnehoedjes met opdruk, bedrukte veiligheidsvesten en te bedrukken survivalsets. Zeer populaire en effectieve relatiegeschenken met opdruk zijn onze anti-stress artikelen in de vorm van onder andere een eend of een ster of misschien geeft u de voorkeur aan onze anti-stress decisionmaker zodat u zelf geen beslissingen meer hoeft te maken. We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan originele, te bedrukken badeendjes. Te bedrukken fleece dekens zullen ook vaak te pas komen bij het vissen.

Bij landbouw gerelateerde relatiegeschenken kunt u onder andere denken aan papierverzwaarders in de vorm van een tractor met frictiemotor en magneet voor paperclips, heupflessen en thermosflessen. Bovendien kunnen deze boxen perfect worden bedrukt voor optimale promotie van uw bedrijf. We hebben zowel goedkope als effectieve relatiegeschenken voor de landbouw branche. Dan kunt u denken aan onder andere te bedrukken zakdoeken, bedrukte zonnekleppen of petten met opdruk. Een origineel relatiegeschenk behorend tot de tuinbouw branche is een fruitbox. Bovendien zijn fruitboxen ook erg nuttig. Fruitboxen met opdruk als een bedrukte appelbox, een bananenbox met opdruk en een te bedrukken sinaasappelbox kunnen namelijk vaak van pas komen omdat uw fruit zo niet geplet wordt wanneer u deze consumpties meeneemt als u gaat werken. Te bedrukken harken, laarzen met opdruk, bedrukte tuinpakken en schepjes zijn natuurlijk ook nuttige relatiegeschenken voor de tuinbouwsector.

Ons assortiment bevat ook veeteelt gerelateerde premiums zoals houten pennen of potloden met een dierenhoofd aan het uiteinde, een sleutelhanger asbak met een dierenvacht print, een badset in de vorm van eendjes en bestekset met dierenopdruk. Ook leuke relatiegeschenken behorend tot de veeteeltbranche zijn dierenmaskers, badmutsen in de vorm van een dier, dierenparaplu’s, een hert als kandelaar, dierenknuffels of springtouwen met dieren. Tot onze veeteelt branche relatiegeschenken behoren altijd promotieartikelen die geschikt zijn voor uw beroep. Voor een varkensboer bijvoorbeeld hebben we varkensrelatiegeschenken als een peper en zout set in de vorm van varkens, een bedrukt ontbijtset schaal in de vorm van een varken, diverse te bedrukken spaarvarkens, reisflessen met varkensopdruk, een te bedrukken sleutelhanger met een varken, varkens wekkers of klokken en een zaklamp in de vorm van een varken.

Bedrijven uit de primaire sector zorgen voor grondstoffen die nodig zijn om bepaalde producten te produceren. Die producten komen uit de natuur. Je kunt er dus vanuit gaan dat bedrijven behorende tot de landbouw, veeteelt en visserij branche zuinig willen zijn op onze natuur. Vandaar dat bij deze bedrijven groene relatiegeschenken goed van pas zullen komen. Eco relatiegeschenken zijn duurzame relatiegeschenken zoals een te bedrukken knijpkat , een kartonnen kruk en een waterbedreven klok die laten zien dat je milieubewust bent en een maatschappelijk verantwoordelijke ondernemer. Andere milieuvriendelijke relatiegeschenken en eco premiums zijn bijvoorbeeld eco CO2 pedometers, de te bedrukken eco-button, sleutelhangers met solar lampje en kantoorartikelen gemaakt van milieuvriendelijk karton.

Op www.relatiegeschenken.be vindt u ons uitgebreid assortiment aan landbouw, veeteelt en visserij relatiegeschenken voor optimale promotie van uw bedrijf. Hieronder hebben we speciaal voor u alvast een overzicht gemaakt van te bedrukken relatiegeschenken die zowel bij de landbouwbranche als veeteeltbranche als visserijbranche horen:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Land en tuinbouw branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655