makelaardij

Makelaardij

Makelaardij branche

De leukste, goedkoopste en meest effectieve relatiegeschenken voor de makelaardij branche vindt u bij ons. Wij hebben een breed assortiment aan makelaardij geschenken. Met makelaardij bedoelen we het vak waarbij makelaars bemiddelen bij de koop en verkoop en de huur en het verhuur van onder andere huizen, kantoren, verzekeringen en roerende zaken. De makelaars regelen contracten en (ver)koopafspraken en zijn slechts tussenpersonen.

Het is een slimme zet om uw relaties, uw personeel en uw klanten eens in het zonnetje te zetten. Dat kan met een van onze relatiegeschenken die geschikt dienen als promotieartikelen omdat ze allemaal kunnen worden voorzien van een eigen logo en/of promotietekst zodat uw bedrijf optimaal wordt gepromoot. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam goed in zicht is op het te bedrukken relatiegeschenk behorende tot de makelaardij branche zodat uw naam vaak onder ogen komt en uw naamsbekendheid automatisch toeneemt.

U kunt op onze website www.relatiegeschenken.be ons assortiment aan bedrukte makelaardijgeschenken vinden die u tevens kunt bestellen tegen een zo laag mogelijke prijs. Onze prijs/kwaliteitsverhouding is optimaal. Onze collectie verschilt van kleine producten tot grote producten, originele artikelen tot standaard accessoires en van luxe producten tot goedkope relatiegeschenken zodat u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze bedrukte sleutelhangers in de vorm van een huis? Of heeft u liever schroevendraaierset met opdruk of een bedrukt bureauset, uiteraard in de vorm van een huis? Laat u inspireren en verras uw relaties aangenaam met een bedrukt makelaardij relatiegeschenk! Hieronder vindt u een speciaal voor u geselecteerd overzicht van ons aanbod.

 Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Makelaardij branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655