recreatie

Recreatie relatiegeschenken met opdruk zijn perfecte promotie artikelen voor bijvoorbeeld hotels, pensions, campings en vakantieparken. Het is zeer effectief om uw gasten een relatiegeschenk te geven als blijk van waardering. Uiteraard kunt u ook recreatie promotieartikelen verkopen aan uw gasten. Kunt u niet kiezen dan kunt u deze twee opties combineren door een relatiegeschenk weg te geven aan iedere kopende klant.

Alle artikelen uit ons assortiment aan diverse recreatie gerelateerde artikelen zijn te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst waardoor uw gasten met plezier uw bedrijf zullen promoten met de te bedrukken recreatiegeschenken. Zowel de naam van uw bedrijf als uw bedrijfslogo zullen goed zichtbaar zijn op alle bedrukte recreatie artikelen als relatiegeschenk. Uw bedrijf zal goed onder ogen komen doordat de meeste recreatie artikelen vaak buiten, in het bijzijn van andere mensen, worden gebruikt. De bedrukte recreatie producten zullen zeker goed worden verkocht in bijvoorbeeld campingwinkels.

Niet alleen in de vrije tijd maar ook op vakantie kunnen onze artikelen uit de recreatiebranche veel worden gebruikt. Zo kunt u denken aan strandballen, verrekijkers, barbecue sets, zonnebrillen, petten en strandstoelen.

Belangrijk is dat uw klanten tevreden zijn over u en uw bedrijf. Deze relatiegeschenken uit de recreatie branche zullen daar zeker een positieve bijdrage aan leveren. U zult positieve reacties ontvangen bij het geven van recreatie relatiegeschenken met opdruk als een te bedrukken paraplu, een bedrukte strandhanddoek met spel, een te bedrukken boemerang, een bedrukt springtouw voor de kinderen en een stappenteller bedoeld voor de actieve vakantieganger. Ook kunt u uw rugzakken bedrukken, strandtassen bedrukken of speelkaarten bedrukken. Uw bedrijfslogo, die op elk voorwerp wordt gedrukt, zal een blijvende herinnering vormen. Uw logo zal overal en altijd worden herkend! Al onze bedrukte relatiegeschenken zijn dus uitstekende promotieartikelen voor uw bedrijf.

Op www.relatiegeschenken.be vindt u een uitgebreid assortiment aan recreatie artikelen.

Speciaal voor u hebben we hieronder een overzicht gemaakt van onze speciale recreatie gerelateerde relatiegeschenken voor optimale promotie van uw bedrijf:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Recreatie branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655