vervoer-opslag

Een bedrukt relatiegeschenk kan worden gegeven als bedankje, als cadeautje, als geschenkje of gewoon om onder de aandacht te blijven. Met een bedrukt relatiegeschenk zult u altijd onder de aandacht blijven omdat uw bedrijfslogo zo optimaal in beeld is. Wij kunnen alle relatiegeschenken bedrukken met uw eigen bedrijfslogo en/of tekst om uw bedrijf maximaal te promoten.

We hebben een ruim assortiment aan branchegerelateerde relatiegeschenken. Zo heeft u ook volop keuze uit vervoer en opslag gerelateerde relatiegeschenken voor bijvoorbeeld bedrijven die werkzaam zijn bij het vervoer over de weg van goederen en personen, bij het vervoer over het spoor van goederen en personen, bij de binnenvaart van goederen en personen, bij het transport via pijpleidingen, in de opslag en dienstverlening branche en in de luchtvaartbranche.

Zeer origineel en gepast voor de vervoer en opslag branche zijn de stressballetjes als relatiegeschenk in de vorm van een vliegtuig, een boot, een bestelbusje of een vrachtwagen die allen uitstekend te bedrukken zijn met uw bedrijfslogo en promotietekst. Onze vervoer en opslag artikelen zullen zeker bijdragen aan een hechte personeelsrelatie en een succesvolle klantenbinding. Ook papierverzwaarders in de vorm van een tractor, trein of een vrachtwagen met magneet voor paperclips en pennenhouder zijn leuke en effectieve relatiegeschenken voor de vervoerbranche.

We hebben voor de sector vervoer per spoor bijvoorbeeld tekensetjes in de vorm van een trein, een minitrein met zout en peper strooier, een telefoonhouder in het design van een trein, een trein met tanden- en haarlokdoosje,

Voor het vervoer over de weg hebben we promotionele relatiegeschenken als te bedrukken zonneschermen, bedrukte autoraamvlaggen, autopapierentassen met opdruk, balpennen met een auto, sleutelhangers in de vorm van een auto of vrachtwagen. Verder hebben we nog meer diverse te bedrukken auto artikelen als autoruit reinigers en parkeerschijven. Gaat u voor de te bedrukken houten vrachtwagen als relatiegeschenk dan zult u de kinderen van uw klant of personeel ook nog eens blij maken.

Voor de luchtvaart branche zijn te bedrukken luchtvaart relatiegeschenken als een opblaasbaar nekkussen voor extra reiscomfort, een ventilator in de vorm van een vliegtuig, een USB stick in een vliegtuig design of een wereldtijdenklok waarschijnlijk een beter idee voor bedrijven in de luchtvaartsector zoals bedrijven voor vliegtuigonderhoud, dealers, vliegscholen en vliegtuigverhuurders. 

Als je het hebt over ondergronds vervoer dan denk je snel aan helmen en zaklampen. Ons assortiment aan relatiegeschenken die horen bij het transport via pijpleidingen bestaan daarom ook uit promotie artikelen zoals bijvoorbeeld een sleutelhanger in de vorm van een bouwhelm met flesopener. Ook een te bedrukken hoofdlamp zal een geschikt relatiegeschenk zijn voor deze transport branche. Ook voor relatiegeschenken gerelateerd aan opslag en dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij de branche voor zeevaart en binnenvaart van goederen en personen horen artikelen als noodponcho’s, te bedrukken zwembandjes en een opblaasbaar bootje met opdruk. Ook een spaarpot in de vorm van een piratenboot of een papieren boten serveerset zijn promotieartikelen die horen bij de zeevaart branche voor onder andere scheepvaartondernemingen, bootverhuurders en havenmeesters.

Op www.relatiegeschenken.be kunt u terecht voor ons uitgebreid assortiment aan zowel promotionele relatiegeschenken, actuele relatiegeschenken, groene relatiegeschenken als goedkope relatiegeschenken. Al deze relatiegeschenken zullen uw bedrijf optimaal promoten doordat ze allen te bedrukken zijn met een eigen logo en/of tekst! Hieronder hebben we voor u al een geselecteerd overzicht gemaakt van een aantal van onze relatiegeschenken die horen bij de vervoer en opslag branche:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Vervoer & Opslag branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655