werving-selectie

Personeel, klanten en relaties van onder andere dienstverleners in arbeidsbemiddeling, van recruiters, van adviseurs, van uitzendorganisaties, van detacheringorganisaties, van uitzendbureaus en van andere werving- en selectieorganisaties verdienen wel eens een bedrukt relatiegeschenk als bedankje, als cadeautje of als waardering.

Bouw een relatie op met uw klant met behulp van ons uitgebreid assortiment aan uitzendbranche gerelateerde relatiegeschenken. Al onze relatiegeschenken en premiums kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst waardoor deze promotieartikelen zullen zorgen voor maximale aandacht voor uw bedrijf.

De kunst is om een origineel relatiegeschenk te bedenken voor uw klant, uw personeel of uw relaties met hoge attentiewaarde. Wij helpen u daar graag bij door u alvast een paar voorbeelden te geven die geschikt zijn voor de werving en selectie branche en de uitzendbranche. Zo kunt u denken aan bedrukte rugzakken, te bedrukken schoudertassen en andere soorten tassen met opdruk.

Ook memoblokjes, anti stress ballen en te bedrukken documentenmappen zijn artikelen die horen bij de werving en selectie branche. Ook veel gevraagde relatiegeschenken voor de uitzendbranche zijn onder andere echte parkers, een te bedrukken pen of etui met opdruk en te bedrukken petten. Een dergelijk functioneel relatiegeschenk is altijd een goede zet omdat men ook echt iets heeft aan deze bedrukte relatiegeschenken. Kantoorartikelen als bureauagenda’s en rekenmachines kunnen eveneens bruikbare relatiegeschenken voor de branche werving en selectie zijn. Ook snoepgoed zal zeker in de smaak vallen bij uw werving en selectie relaties. Dit snoep kan worden verpakt op verschillende manieren. Zo hebben we onder andere te bedrukken clic clak blikjes en te bedrukken snoeppotten als relatiegeschenk.

Ook kunt u kiezen voor een van onze promo sets waarmee u bent geholpen met een aantal bedrukte relatiegeschenken in een keer. U kunt uit een van onze promo setjes als relatiegeschenk voor de uitzendbranche kiezen en eenzelfde logo wordt op alle verschillende artikelen gedrukt. 

Op www.relatiegeschenken.be vindt u ons uitgebreid assortiment aan werving en selectie gerelateerde relatiegeschenken voor optimale promotie van uw bedrijf. Hieronder hebben we voor u een geselecteerd overzicht gemaakt van te bedrukken relatiegeschenken speciaal voor de werving en selectie branche en de uitzendbranche:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Werving & Selectie branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655