zorg

U kunt de band tussen u en uw personeel, klanten of andere relaties versterken met onze zorg gerelateerde relatiegeschenken. Branchegerelateerde relatiegeschenken worden namelijk altijd gewaardeerd en met open armen ontvangen. Onze bedrukte relatiegeschenken voor zorginstellingen als een apotheek, een bejaardentehuis, een reddingsbrigade, een zorgverzekeraar, een verplegingstehuis, een tandarts, een drogist of een ziekenhuis zijn effectief en bovendien erg origineel. U zult blije gezichten zien wanneer men uw geschenkje of kadootje in ontvangst heeft genomen. En dat is natuurlijk waar het om gaat: relaties tevreden houden!

Al onze zorgartikelen zijn te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst waardoor u uw relatiegeschenken compleet kunt personaliseren naar uw eigen wens. Onze zorg gerelateerde relatiegeschenken zullen uw bedrijf optimaal promoten en ervoor zorgen dat uw bedrijf altijd onder de aandacht zal blijven. We hebben een ruim assortiment aan relatiegeschenken voor de zorgbranche. Van voor de handliggende relatiegeschenken als te bedrukken EHBO sets, pillendoosjes met opdruk, hartslagmeters en antistress artikelen tot te bedrukken buttons, handdoeken met opdruk en gepersonaliseerde wandkalenders.

Zeer nuttige, bruikbare reclameartikelen speciaal voor de maatschappelijke dienstverlening of voor de verpleging en verzorging zijn onder andere balpennen of markeerstiften in de vorm van een spuit, bedrukte pleisters, notitieblokken en te bedrukken vetmeters.

Erg leuke promotionele relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld anti stress artikelen in de vorm van een dokter, een hartje of een gewichtheffer, te bedrukken reclameballonnen, sleutelhangers in de vorm van teddyberen of een sleutelhanger met klavertje vier en te bedrukken knuffels. Ook aroma sets, massage sets en badzout/bad bruisballen doen het goed in de verpleging en verzorging branche.

Bij gezondheidszorg gerelateerde relatiegeschenken kunt u denken aan weegschalen, te bedrukken bloeddrukmeters, pedometers en stappentellers met opdruk. Ook zeepdispensers horen bij de gezondheidszorg.

U kunt naar onze chemie & farmacie branche voor onze pharmacie gerelateerde promotieartikelen.

Op www.relatiegeschenken.be kunt u terecht voor meer specifieke relatiegeschenken voor onder andere de zorgbranche. Hieronder hebben we voor u een overzicht gemaakt met promotionele zorggerelateerde relatiegeschenken die allen te bedrukken zijn. Deze premiums, gadgets en reclameartikelen zullen uw bedrijf maximaal promoten waardoor uw bedrijfslogo overal herkend zal worden:Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen voor producten in de Zorg branche?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655