Drukkerij & Informatie

Wij hebben een aantal machines in onze drukkerij waarmee we verschillende soorten druktechnieken kunnen uitvoeren. De drukkerij beschikt over voldoende mensen en kennis om deze bedrukkingen goed uit te voeren. Het eindresultaat is dan ook prachtig! Een bedrukt artikel is vaak veel leuker en give-aways moeten sowieso bedrukt worden. Er wordt goed voor de artikelen gezorgd zodat de bedrukking er op de juiste manier opstaat.

Al meer dan 15 jaar bedrukken wij dagelijks artikelen en we gebruiken verschillende druktechnieken die hieronder beschreven zijn:

Druktechnieken

Zeefdruk en Textieldruk
Er wordt een zeefdruk gemaakt met een gespannen doek. Het logo wordt uitgespaard op het doek. Daarna wordt met een kam inkt aangebracht over de uitsparingen. In de vrije ruimtes komt de inkt en zo komt het logo op het doek.

Laser graveren
Deze techniek zorgt ervoor dat zeer kleine details aangebracht kunnen worden op het desbetreffende product. Het logo dat op het artikel moet komen, wordt in de computer gezet die de laser aanstuurt. Op het uitgezochte artikel wordt met een laser het logo aangebracht.

Blinddruk
Artikelen van leer en kunstleer worden met deze techniek behandeld. Met behulp van een stempel waarbij geen inkt aan te pas komt, wordt het logo op het product gedrukt.

Etsen
Het logo wordt gemaakt in een sjabloon. Het sjabloon wordt over het artikel aangebracht. De etsvloeistof wordt op de uitsparing aangebracht. Het logo wordt aangebracht doordat de etsvloeistof reageert op het materiaal van het product.

Tampondruk
Er wordt een sjabloon gemaakt van het logo dat op het artikel moet komen. Deze sjabloon wordt gevuld met inkt. De inkt wordt opgenomen door de tampon en overgebracht op het artikel.

Borduren
De borduring wordt helemaal geautomatiseerd. Het logo wordt eerst in een computer gezet. Deze computer stuurt de borduurmachine aan die met naald en daad het logo op het artikel gestikt wordt.

Transferdruk
Eerst wordt het logo gedrukt op thermisch papier en wordt daarna met verhitting op het artikel aangebracht. Transferdruk wordt gebruikt voor het drukken van logo´s op textiel en paraplu´s.

Doming
Door deze techniek is het logo beschermd. De sticker met het logo heeft een bolling aan de voorkant. De opbollende kunststoflaag zorgt voor een mooi gezicht met een 3D effect.

Neem contact met ons op

Error 404