Klantenservice

Op deze pagina krijgt u meer informatie over het bestellen van relatiegeschenken. bij Relatiegeschenken.be
Voor meer informatie en/of advies, kunt u contact opnemen op 011 960 786


Bevestiging bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van onze verkoopafdeling een bevestiging hiervan per email. Wij appreciëren het als u eventuele onjuistheden per ommegaande aan ons meldt.


Levertijd
Doorgaans houden wij voor drukorders een standaard levertermijn aan van 10 tot 15 werkdagen aan. Hiervoor vragen wij wel om snel te schakelen betreffende het aanleveren van logo's, teksten en instructies, en ons digitaal drukvoorstel ook zo snel mogelijk goed te keuren. Mits overleg is er uiteraard veel mogelijk. U kunt ons ten aller tijde contacteren voor de mogelijkheden.
De afgewerkte goederen worden op werkdagen tussen 08u en 18u geleverd. Mits overleg kan er overeengekomen worden om voor 12u of zelfs voor 10u in de ochtend te leveren. Hiervoor wordt een toeslag gerekend per doos.


Afwijkend geleverd aantal t.o.v. uw bestelling
Het kan gebeuren dat er meer of minder wordt geleverd ten opzichte van het bestelde aantal. Bij productie zoals bedrukt papier, ballonnen en pennen kan dit oplopen tot 10%. Bij gewone bedrukte relatiegeschenken gaat het slechts om enkele procenten. Wij vragen u wel om rekening te houden hiermee.


Betalingsvoorwaarden
U betaalt na ontvangst van onze factuur. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op onze bankrekening. Bij afhaling in ons magazijn betaalt u contant. Relatiegeschenken.be kan u ten aller tijde een vooruitbetaling vragen van een gedeelte van, of van het volledig te betalen bedrag.


Prijzen
Al onze prijzen zijn in EURO's exclusief BTW. Wijzigingen kunnen gebeuren zonder voorafgaande mededeling. Wij besteden heel veel zorg aan de juistheid van de gegevens op onze website, maar het kan altijd gebeuren dat er onjuistheden op voorkomen.


Bijkomende kosten
Instelkosten: Bij bedrukte artikelen rekenen wij instelkosten om de machines in te stellen.


Kosten sample orders
Het is altijd mogelijk een vorbeeld van een gewenst relatiegeschenken aan te vragen. Hiervoor berekenen wij € 7,50 aan transportkosten + de kostprijs van het artikel. Bij het plaatsen van de order wordt het artikel niet gefactureerd.
Als u na het ontvangen van het sample geen bestelling plaatst kunt u ons het artikel terugbezorgen. Dit artikel wordt dan niet aangerekend.


Zie ook ook onze algemene verkoopvoorwaarden. Indien u vragen heeft dan kunt u dit doen via onze contactpagina of bel ons op +32 (0) 11 960 786 (B), +31 (0) 85 773 77 66 (NL)

Neem contact met ons op

Error 404