amefa

Amefa

Amefa biedt u een ruim scala aan tafel- en keukenbestek. Tijdens feesten en diners kan bestek zeker niet ontbreken. Keukenbestek van Amefa heeft een zeer chique uitstraling en zal zeker opvallen door de feestgangers. Met het keukenbestek van Amefa kunt u de tafel keurig dekken. Amefa staat voor kwaliteit en de prachtige bestek modellen zorgen ervoor dat u nog meer kunt genieten van het diner. Amefa relatiegeschenken zorgen voor een aantrekkelijkere maaltijd. Aan het einde van de maaltijd kunt u met een gerust hart zeggen dat het bestek van Amefa voor een mooie uitstraling heeft gezorgd.

Niet alleen tafelbestek, maar ook andere soorten lepels, vorken en messen van Amefa hebben een chique uitstraling. Denk hierbij aan een spaghetti set, een saladecouvert, een cake set en een yoghurt lepel. Bedrukte artikelen van Amefa maken het bestek nog opvallender. Amefa biedt u ook een ruim assortiment aan messenblokken en losse messen zoals: een huishoudmes, een broodmes en een vleesmes. Een aantal messen zijn speciaal ontworpen. Hierbij is de Laser Technologie gebruikt. De messen hebben een gekartelde snijrand. Deze rand bestaat uit fijne micro-golven die ervoor zorgen dar de snijbeweging soepel verloopt.

De lepels en vorken van Amefa zijn gemaakt van 18/10 chroomnikkelstaal. 18/10 wil zeggen: 18% Chroom en 10% Nikkel. De messen worden gemaakt van 13/0 chroomstaal. 13/0 wil zeggen: 13% Chroom en 0% Nikkel. Nikkel is een materiaal dat voor de glans zorgt en Chroom zorgt voor een hoge corrosieweerstand.

In een testcentrum in Apeldoorn worden de materialen getest op de hardheid van het lemmet, corrosie resistentie en vaatwasser resistentie. Er worden in Azie en Europa laboratoria gebruikt om de kwaliteit van de producten te waarborgen en te garanderen.

Bedrukte Amefa relatiegeschenken komen zeer goed van pas en iedereen die bij u komt eten zal ervan genieten.

De artikelen zijn onder te verdelen in: Ontbijtsets Chopin Dinersets Chopin Dinerbestek Chopin Steaksets Chopin Steaksets Overige couverts Overige cadeau sets Klein huishoudelijk Richardson Collectie

Elk onderdeel bestaat uit een aantal bedrukte sets, losse messen met opdruk of andere cadeausets. Denk hierbij aan: kloppers, een Amefa Stratus messenblok, een grote koffielepel, een koksmes en een 5-delig messenblok Laser Classic.

Ontbijtset

Ontbijtsets, een set bestaande uit lepels, vorken en messen voor bij het ontbijt. De vorken en lepels zijn gemaakt van 18/10 chroomnikkelstaal en de messen van 13/0 chroomstaal. Alle onderdelen zijn van hoge Amefa kwaliteit! De set is verkrijgbaar in 12-delig, 18-delig, 24-delig en 30-delig. De ontbijtset is te graveren met uw logo!


Dinerset

Amefa Dinersets komen uit de collectie Chopin. De dinerset is verkrijgbaar in 8-delig, 16-delig, 24-delig en 32-delig. In de dinerset zitten vorken, messen, lepeltjes en lepels. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.De onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij staal en zijn te graveren met uw logo of bedrijfstekst.


Tafelgerei

De tafelgerei van het merk Amefa is hier te vinden. Hierbij kunt u denken lepels, vorken, messen, taartvorkjes, saladecouvert en andere soorten messen. Al het tafelgerei van Amefa is te graveren met uw logo of bedrijfstekst. Dit is een erg goed relatiegeschenk, omdat tafelgerei vaak gebruikt wordt. Zo wordt u logo vaak gezien en dat is optimaal voor uw promotie.


Steakset

Hier vindt u veel verschillende steaksets en steakmessen. Alle messen zijn vaatwasserbestendig. De Laser messen hebben een speciaal ontworpen gekartelde snijrand die bestaat uit fijne micro-golven. De toppen van deze golven zorgen voor een soepele eerste snijbeweging en houden tegelijkertijd de inkepingen scherp. Door deze technologie hoeven deze messen nooit geslepen te worden!


Messenblok

Messenblokken zijn speciale (houten) blokken waarin u al u mensen kunt plaatsen zodat u deze bij de hand heeft om een feestelijke maaltijd te maken. De messenblokken verschillende van kleur en ook nog in het aantal messen. Zo is er voor ieder wat wils. Het messenblok is te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Omdat deze messenblokken in de keuken staan zal uw bedrukking vaak gezien worden! Optimaal voor de promotie
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Amefa?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655