autodrop

Autodrop

In 1960 rollen voor het eerst, bij firma Van Slooten in Friesland, rolletjes Autodrop van de band; dropjes in de vorm van autobandjes. Elk dropje is verpakt in een papiertje waarop gekke, vreemde en verrassende ‘weetjes’ staan vermeld. In 1970 krijgt Autodrop de vaste vorm. De Kever, Cadillac, het T-Fordje en de Dubbeldekker bus dienen als voorbeeld. In 1991 legt Autodrop voor de jongste liefhebbers een grote uitdeelzak in de winkel. Het begon met de Automaatjes, Wegwerkertjes en nu de Cadillacs. In elke zak zitten kleine zakjes Autodrop om uit te delen. In 2009 veranderd het Autodrop logo en de verpakkingen. Vanaf nu zit Autodrop in fancy zakken die mooi blijven staan. Bij de fabricage gebruiken ze uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

Bij relatiegeschenken.be kunt u uw eigen zakje, blikje, zuil of bokaal Autodrop laten bedrukken. Een heerlijk Autodrop relatiegeschenk zal uw relaties blij maken en daarnaast is het ook nog eens een hele goede promotie. De Autodrop smaken zijn origineel: Total loss of dubbeldekkers.

Autodrop

Hier kunt u uw eigen zakje, blikje, zuil of bokaal Autodrop laten bedrukken. Een heerlijk Autodrop relatiegeschenk zal uw relaties blij maken en daarnaast is het ook nog eens een hele goede promotie. De Autodrop smaken zijn origineel: Total loss of dubbeldekkers. Het ideale geschenk voor al uw relaties.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Autodrop?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655