ballarini

Ballarini

Ballarini bestaat vanaf 1889 en staat bekend om de goede kwaliteit van de pannen. Anti-aanbak pannen zijn zeer geschikt om mee te koken. Ze worden vaak gebruikt in de Italiaanse en internationale keuken. Een heerlijke maaltijd moet natuurlijk gemaakt worden in pannen met hoge kwaliteit. Op deze manier is een maaltijd natuurlijk een echte feestmaaltijd!

Er zijn zeer veel verschillende pannen met allemaal een andere grootte, dikte en andere functies. Met de hulp van Ballarini kan altijd de juiste pan gekozen worden die het best past bij het bereiden van het eten. Een ballarini pan als relatiegeschenk is een zeer leuk idee. De pannen komen zeker van pas en ze zorgen ervoor dat het maken van een heerlijke maaltijd nog gemakkelijker gaat. Deze Ballarini pannen zijn in te zetten als relatiegeschenk. Ballarini relatiegeschenken zijn leuke geschenken voor in ieders keuken. 

Er zijn pannen voor het bereiden van sausen, cakejes, ovengerechten, wokgerechten en vele andere maaltijden. De ballarini pannen komen in elke keuken van pas voor welk gerecht dan ook.

Green Home is een collectie binnen Ballarini met respect voor mens en natuur. De productietechnieken die gebruikt zijn bij het maken van de pannen zijn veilig voor mens en milieu. De materialen waarvan de Green Home artikelen gemaakt zijn, kunnen gerecycled worden in metaal, plastics, glas of papier. Thermo Point zorgt ervoor dat het eten op de juiste temperatuur gaat koken en het bespaart energie.

De ballarini pannen kunnen thuis gebruikt worden, maar ook in de horeca komen de pannen goed van pas. Daarom zijn dit goede Ballarini relatiegeschenken, bij het bereiden van kleine maaltijden, maar ook grote maaltijden zijn de ballarini pannen zijn de oplossing!

De ballarini's Green Home artikelen zijn: de Frying pan, de Casserole, de Wok, Pan 2 handvaten + glasdeksel, en de Grill pan. Enkele ballarini arikelen zijn: een saucepan, oven dish, pan 2 handvaten, casserole 2 handvaten + glazen deksel.

Bij het uitzoeken van de juiste pan moet gelet worden voor welke warmtebronnen de pan geschikt is. Sommige pannen zijn bijvoorbeeld alleen geschikt voor gas en electra. Andere pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie. Bij de bestelling van het product staat aangegeven waar de pan voor gebruikt kan worden.

Pan met steel

Ballarini heeft een grote collectie aan steelpannen voor in de keuken. Deze pannen zijn te graveren met uw opdruk en in te zetten als relatiegeschenk. Iedereen kan pannen gebruiken dus dit is een zeer goed geschenk om te geven. Iedereen die de keuken betreedt zal uw logo zien, wat uitstekend is voor uw promotie. Zo kunt u met weinig geschenken toch een groot publiek bereiken.


Pan met handvaten

Ballarini heeft een grote collectie aan pannen met handvaten voor in de keuken. Deze pannen zijn te graveren met uw opdruk en in te zetten als relatiegeschenk. Iedereen kan pannen gebruiken dus dit is een zeer goed geschenk om te geven. Iedereen die de keuken betreedt zal uw logo zien, wat uitstekend is voor uw promotie. Zo kunt u met weinig geschenken toch een groot publiek bereiken.


Schaal

Ballarini heeft een keukenschaal die in te zetten is als promotioneel geschenk voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar een mooie keukenschaal? Bekijk de keukenschaal van Ballarini.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Ballarini?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655