balmain-paris

Balmain Paris

Pierre Balmain was een opvallend figuur in de wereld van de Parijse haute couture. Hij was een Frans kledingontwerper. Balmain was een van de eerste ontwerpers van zijn generatie die de Franse mode ook in het buitenland promootte. Hij werd wereldberoemd met zijn creaties voor de elegante, actieve, perfect verzorgde vrouw met tegelijkertijd een tikje onafhankelijkheid.

Hij heeft veel koninginnen, prinsessen en filmsterren zoals Brigitte Bardot, Katherine Hepburn en Marlene Dietrich gekleed. De Franse luxe en weelde waarmee de ontwerper beroemd werd, zie je terug in de cadeauartikelen met de naam Balmain.

We hebben een uitgebreid assortiment aan pennen met opdruk, bedrukte make-uptasjes, te bedrukken portefolios en paraplu's met opdruk met de naam Balmain Paris. Al deze relatiegeschenken kunnen worden bedrukt met een eigen logo en/of tekst.

Balmain Paris relatiegeschenken omvat onder andere bedrukte paraplu's, gegraveerde Balmain pennen, de tassen met opdruk en de te bedrukken make-uptasjes. Deze zijn geschikt als bedankje, persoonlijk relatiegeschenk of business gift. Deze bedrukte Balmain producten zullen zeker in de smaak vallen bij alle mensen die de betere dingen in het leven kunnen waarderen.

Schrijfwaren

Balmain Paris heeft een zeer uitgebreide collectie aan verschillende schrijfwaren. De schrijfwaren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel iets bij zit wat bij u past en waar u naar op zoek bent. De pennen zijn te bedrukken of te graveren met uw logo of bedrijfstekst, zodat de balmain paris pen kan dienen als promotioneel geschenk. Als u uw logo zet op een balmain paris pen staat uw bedrijf rechtstreeks in contact met kwaliteit.


Paraplu

Balmain Paris heeft verschillende soorten paraplu's die in te zetten zijn als promotioneel geschenk. Deze paraplu's zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Op straat zal iedereen uw logo zien, wat uitstekend is voor uw promotie. Zo heeft uw geschenk veel effect.


Portfolio

Balmain Paris heeft een uitgebreide collectie aan portfolio's. Deze portfolio's zijn in te zetten als relatiegeschenk, omdat u deze kunt laten bedrukken. Portfolio's zijn goede geschenken, omdat deze veel op kantoor zullen liggen. Iedereen op het kantoor zal uw bedrukking zien. Uitstekend voor uw promotie.


Cadeauset

Cadeausets van het merk Balmain Paris bestaat uit zeer veel verschillende dingen, zoals pennensets of notitieboekjes. Met deze cadeausets zit je zeker goed! De cadeausets zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Deze cadeausets zullen met open armen worden ontvangen door uw relaties. Daarnaast maakt u ook nog eens hele goede promotie! Uw bedrijf zal in contact komen te staan met kwaliteit als uw logo staat gedrukt op de cadeausets van Balmain Paris.


Notitieblok

De notitieblokken van Balmain Paris is verkrijgbaar in een simpelere versie en een uitgebreide. De notitieblokken zijn in te zetten als promotioneel geschenk. Iedereen op het kantoor zal uw logo op het notitieblok zien. Zo bereikt u een groot publiek met uw geschenk.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Balmain Paris?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655