berghoff

BergHOFF

BergHOFF is een producent van keukenartikelen. Zo biedt BergHOFF u een uitgebreide collectie aan (bedrukte) relatiegeschenken voor in de keuken: kook- en bakspullen, messen, bestek, porselein, accessoires, kleine elektrische apparaten, lifestyle artikelen en barbecuespullen. Al deze producten worden u aangeboden tegen een zo laag mogelijke prijs.

De artikelen zijn onderverdeeld onder pannen, accessoires, messenblokken, besteksets, porselein, barbecue en fotolijsten. Onder pannen vindt u veel verschillende moderne BergHOFF pannen voor verschillende doeleinden. BergHOFF pannen zijn leuke BergHOFF relatiegeschenken, omdat iedereen deze wel kan gebruiken. Daarnaast zijn de pannen te graveren met uw logo en/of bedrijfstekst! Dit is optimaal voor uw promotie, omdat de pannen iedere dag gebruikt worden. BergHOFF pannen zijn een leuk geschenk om te geven en om te krijgen. Uitermate geschikt als relatiegeschenk. De pannen hebben een hoge BergHOFF kwaliteit.

Bij Accessoires vindt u veel uiteenlopende BergHOFF accessoires die erg handig zijn voor in de keuken, waaronder een appelboor, fruitpers, snijplanken en fruitschalen. Deze BergHOFF accessoires zijn leuk als relatiegeschenk, omdat ze echt iets toevoegen aan het assortiment van je keuken. U kunt de producten iets persoonlijks mee geven door ze te bedrukken met uw logo en/of bedrijfstekst! Zo optimaliseert u uw promotie. Een BergHOFF relatiegeschenk zal iedereen met een warm hart ontvangen.

Messenblokken is een speciale opbergplaats voor al je messen. Hier bevinden zich veel verschillende BergHOFF messenblokken, zodat er voor iedereen wel iets bij zit wat u interesseert. Een BergHOFF messenblok is erg handig voor in de keuken, zodat u een uitgebreide voorraad heeft aan messen voor bij het koken. Speciaal voor de jonge Chefs is er nog Children’s Line: Sheriff Duck. Een BergHOFF messenblok is een uitstekend relatiegeschenk, omdat deze in de keuken veel in het zicht zal staan.

Onder besteksets vindt u veel verschillende besteksets, van simpele 4-delige sets tot uitgebreide 72-delige bestek sets. Ieder bestek heeft zijn eigen uitstraling, zo zit er altijd wel iets bij wat bij u past. Speciaal voor de kinderen is er nog het Smiley kinder bestek! Besteksets zijn uitermate geschikt als BergHOFF relatiegeschenk, ze zijn allemaal te graveren met uw logo.

Porseleinen BergHOFF producten zijn leuk voor in de keuken of als decoratie voor in huis. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig porcelein. Veelal zijn deze producten ook nog te verkrijgen in verschillende maten. Porseleinen geschenken zijn leuke BergHOFF relatiegeschenken. Zo heeft ieder geschenk weer zijn eigen identiteit. Leuk om te geven en om te krijgen!

Bij Barbecue vindt u alle BergHOFF artikelen die je maar zou kunnen gebruiken om de barbecue tot een geslaagd einde te brengen. Barbecuen is een leuke bezigheid voor in de zomer. Het geven van een BergHOFF barbecue accessoires is een leuk BergHOFF relatiegeschenk. Alle producten zijn te bedrukken en in te zetten als relatiegeschenk voor een leuke sfeer.

Onder fotolijsten vindt u BergHOFF fotokaders voor verschillende doeleinden. Trouwfoto, vriendenfoto of gewoon iets universeels! Zo is er voor ieder wat wils. De BergHOFF fotokaders hebben een mat zilveren omlijsting. Iedereen kan wel een fotolijstje gebruiken.

Pannen

Hier vind u veel verschillende moderne BergHOFF pannen voor verschillende doeleinden. Zo is ervoor gezorgd dat iedere pan een unieke uitstraling heeft gekregen. Een echte toevoeging aan uw collectie.

BergHOFF pannen zijn leuke relatiegeschenken, omdat iedereen deze wel kan gebruiken. Daarnaast zijn de pannen te graveren met uw logo en/of bedrijfstekst! Dit is optimaal voor uw promotie, omdat de pannen iedere dag gebruikt worden. BergHOFF pannen zijn een leuk geschenk om te geven en om te krijgen. Uitermate geschikt als relatiegeschenk. De pannen hebben een hoge BergHOFF kwaliteit.


Accessoires

Hier vind u veel uiteenlopende BergHOFF accessoires die erg handig zijn voor in de keuken, waaronder een appelboor, fruitpers, snijplanken en fruitschalen. Deze BergHOFF accessoires zijn leuk als relatiegeschenk, omdat ze echt iets toevoegen aan het assortiment van je keuken.

U kunt de producten iets persoonlijks mee geven door ze te bedrukken met uw logo en/of bedrijfstekst! Zo optimaliseert u uw promotie. Een BergHOFF geschenk zal iedereen met een warm hart ontvangen.


Messenblokken

Hier bevinden zich veel verschillende BergHOFF messenblokken, zodat er voor iedereen wel iets bij zit wat u interesseert. Verschillende kleuren, maar ook variatie in inhoud! Een BergHOFF messenblok is erg handig voor in de keuken, zodat u een uitgebreide voorraad heeft aan messen voor bij het koken. Alle messen zijn super scherp voor uitstekend professionele maaltijden. Sommige BergHOFF messenblokken hebben ook nog een slijper zodat u ze altijd scherp kunt houden. Speciaal voor de jonge Chefs is er nog Children’s Line: Sheriff Duck.

Een BergHOFF messenblok is een uitstekend relatiegeschenk, omdat deze in de keuken veel in het zicht zal staan. Zo zal uw bedrukking vaak gezien worden, uitstekende promotie! Alle messenblokken zijn van hoge BergHOFF kwaliteit.


Besteksets

Hier vindt u veel verschillende besteksets, van simpele 4-delige sets tot uitgebreide 72-delige bestek sets. Ieder bestek heeft zijn eigen uitstraling, zo zit er altijd wel iets bij wat bij u past. Speciaal voor de kinderen is er nog het Smiley kinder bestek!

Besteksets zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, ze zijn allemaal te graveren met uw logo. Omdat bestek alledaagse voorwerpen zijn, komt uw bedrijfslogo/tekst vaak in beeld. Zo haalt u het maximale uit uw promotie!


Porselein

Hier vind u verschillende BergHOFF porseleinen producten voor in de keuken of als decoratie voor in huis. Al deze producten zijn gemaakt van hoogwaardig porcelein. Veelal zijn deze producten ook nog te verkrijgen in verschillende maten. De porseleinen producten zijn van hoge BergHOFF kwaliteit

Porseleinen geschenken zijn leuke relatiegeschenken. Zo heeft ieder geschenk weer zijn eigen identiteit. Leuk om te geven en om te krijgen!


Barbecue

Hier vind u alle BergHOFF artikelen die je maar zou kunnen gebruiken om de barbecue tot een geslaagd einde te brengen.Barbecuen is een leuke bezigheid voor in de zomer. Alle artikelen hebben een hoge BergHOFF kwaliteit.

Het geven van een BergHOFF barbecue accessoires is een leuk relatiegeschenk. Alle producten zijn te bedrukken en in te zetten als relatiegeschenk voor een leuke sfeer. Iedere keer zal uw logo weer in beeld komen, uitermate geschikt voor de promotie.


Fotolijsten

Hier vindt u BergHOFF fotokaders voor verschillende doeleinden. Trouwfoto, vriendenfoto of gewoon iets universeels! Zo is er voor ieder wat wils. De BergHOFF fotokaders hebben een mat zilveren omlijsting. Iedereen kan wel een fotolijstje gebruiken! De fotolijsten zijn van hoge BergHOFF kwaliteit.

De BergHOFF fotolijstjes zijn leuk om te gebruiken als relatiegeschenk. De fotolijstjes zijn te bedrukken, erg goed voor uw promotie! Omdat fotolijstjes vaak in de huiskamer of slaapkamer geplaatst worden zal iedereen uw logo zien.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van BergHOFF?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655