bic
BIC

BIC

Tegenwoordig kent ongeveer iedereen het merk BIC wat een van de grootste Franse productenten is van de wegwerpartikelen. BIC maakt producten als potloden, markeerstiften, corrigeerstiften, scheermesjes en aanstekers die uiterst geschikt zijn als relatiegeschenk, maar BIC is vooral bekend om zijn pennen productie. Een BIC pen is tegenwoordig in de pennenwereld een bekend fenomeen. Vandaar dat een BIC relatiegeschenk zeker in de smaak zal vallen bij uw personeel, klanten en relaties.

BIC was een van de eerste massaproducent van pennen en ander schrijfgerei. Later kwamen ook de wegwerpaanstekers en de wegwerpscheermesjes. Zo bestaat ons BIC aanbod uit kantoorartikelen, scheermesjes en aanstekers. We hebben kantooartikelen, aanstekers en scheermesjes van goedkoop tot duur en van simpel tot origineel. Elk product van het merk BIC kan worden bedrukt met een eigen bedrijfslogo en/of promotie tekst waardoor u altijd onder de aandacht zal zijn.

Kantoorartikelen: De te bedrukken BIC balpen is een van de bekendste balpennen op de pennenmarkt. De kogel in een bedrukte BIC pen is gemaakt van Tungsten. Dat is het enige materiaal dat harder is dan diamant. De bekendste bedrukte BIC balpen heeft een doorschijnende grip en een blauwe houder en clip. Ons assortiment aan te bedrukken BIC balpennen is zo uitgebreid dat u van alle onderdelen van de BIC pen met opdruk een eigen kleur kan kiezen en kan kiezen waar u de opdruk wilt hebben. Zo kent een BIC balpen meer dan 1000 kleurencombinaties waardoor u uw bedrijf kunt promoten in de juiste kleuren! Uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. Mensen kunnen niet meer zonder pen en papier waardoor de bedrukte BIC balpen een ideaal relatiegeschenk is en tevens dient als promotieartikel voor uw bedrijf.

Maar niet alleen de te bedrukken BIC balpennen zijn geschikte promotieartikelen. Ook de bedrukte markeerstiften, de potloden met opdruk, de correctiepennen en de correctietape met opdruk, de te bedrukken linialen, de bedrukte gummen, de te bedrukken plakstiften en de puntenslijpers zijn zeer effectieve, bruikbare relatiegeschenken.

Aanstekers: BIC staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit op het gebied van aanstekers. U moet zeker voor de te bedrukken BIC aansteker gaan als u uw relaties een te bedrukken kwaliteitsproduct wilt geven. De aanstekers van BIC gaan heel lang mee en zijn tevens prima te bedrukken met een promotietekst of een eigen bedrijfslogo waardoor BIC aanstekers uitstekende promotieartikelen zijn. BIC aanstekers zijn er in alle soorten, maten en printjes. Zo zijn er onder andere elektronische aanstekers, gedecoreerde aanstekers, barbecueaanstekers en klassieke aanstekers in alle maten.

Schrijfinstrumenten

BIC is vooral bekend om zijn pennenproductie. Een BIC pen is tegenwoordig in de pennenwereld een bekend fenomeen. Vandaar dat een BIC relatiegeschenk zeker in de smaak zal vallen bij uw personeel, klanten en relaties. De te bedrukken BIC balpen is een van de bekendste balpennen op de pennenmarkt.

Ons assortiment aan te bedrukken BIC balpennen is zo uitgebreid dat u van alle onderdelen van de BIC pen met opdruk een eigen kleur kan kiezen en kan kiezen waar u de opdruk wilt hebben. Zo kent een BIC balpen meer dan 1000 kleurencombinaties waardoor u uw bedrijf kunt promoten in de juiste kleuren! Uw bedrukking op de pen verdwijnt nooit. Mensen kunnen niet meer zonder pen en papier waardoor de bedrukte BIC balpen een ideaal relatiegeschenk is en tevens dient als promotieartikel voor uw bedrijf.


Eco

hier vindt u ecologisch verantwoorde schrijfinstrumenten (pennen, potloden, mechanische pennen). De eco schrijfinstrumenten zijn (deels) gemaakt van gerecycled materiaal. De eco pennen zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Zo laat u zien dat u voor een betere wereld bent. De eco pennen hebben een goede kwalteit voor een lage prijs. Zo kunt u een groot publiek bereiken met uw bedrukte pen, wat erg goed is voor de promotie.


Aanstekers

BIC staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit op het gebied van aanstekers. U moet zeker voor de te bedrukken BIC aansteker gaan als u uw relaties een te bedrukken kwaliteitsproduct wilt geven. De aanstekers van BIC gaan heel lang mee en zijn tevens prima te bedrukken met een promotietekst of een eigen bedrijfslogo waardoor BIC aanstekers uitstekende promotieartikelen zijn. BIC aanstekers zijn er in alle soorten, maten en printjes. Zo zijn er onder andere elektronische aanstekers, gedecoreerde aanstekers, barbecueaanstekers en klassieke aanstekers in alle maten.


Notitieblokken

De notitieblokken van het merk BIC zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, één met standaard papier en één is met gerycled papier. Ook is het aantal blaadjes aan te passen in 25, 50 of 100 bladzijdes.

De notitieblokken zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Zo kunt u reclame maken op een goedkope manier en kunt u een groot publiek bereiken.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van BIC?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655