bosch

Bosch

De elektrische koelkast voor in huis werd als eerste geproduceerd door Bosch. Inmiddels produceert Bosch veel meer artikelen die ervoor zorgen dat de belemmeringen in het dagelijks leven sneller opgelost worden. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen, zoals sociaal contact met vrienden of het lezen van een boek. Veel mensen zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de producten van Bosch. Daarom zijn Bosch relatiegeschenken ideaal om cadeau te doen! Bekijk alle Bosch artikelen hier op Relatiegeschenken.be.

Enkele apparaten van Bosch zijn: Fohn beautixx travel, stroomstrijkijzer, stijltang, koffiezetter, toaster, waterkoker en een blender.

Dit zijn apparaten die allemaal gemakkelijk te gebruiken zijn. Zo heeft de Fohn een inklapbare handgreep, waardoor er plaats bespaard wordt en er zit een temperatuurbeveiliging op de Fohn. De stroomstrijkijzer heeft een 2-voudige reinigingsfunctie en 3 instelbare stroomstanden. De stijltang heeft een korte opwarmtijd. De koffiezetter heeft een duidelijk afleesbaar waterniveau en de toaster heeft onder andere een afzonderlijk instelbare ontdooifunctie met controlelampje. De waterkoker heeft een oververhittingbeveiliging en een inhoud van 1,7 liter water! De blender heeft een inhoud van 2 liter en is geschikt om ijsblokje mee te crushen. Door de anti-slip zuigvoetjes blijft de blender mooi op zijn plaats.

Bosch produceert huishoudelijke artikelen die vaak nog zuiniger zijn dan het energielabel A. Dit is erg uniek en uitermate geschikt voor het milieu. Zeker nu er steeds meer gelet wordt op het milieu, komen deze apparaten goed van pas! Een Bosch relatiegeschenk dat milieuvriendelijk is, geeft zeker een goed gevoel.

Bedrukte artikelen van Bosch zijn helemaal leuk. De artikelen kunnen gepersonaliseerd worden met een tekst of logo naar keuze, waardoor het product speciaal is. Gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn leuke cadeaus om te geven en te krijgen.

De wensen van de mensen veranderen constant en de apparaten van Bosch veranderen mee. Voor ieder is er wel een geschikt apparaat dat bij hem of haar past. Apparaten van Bosch zijn modern en bijzonder omdat ze met de tijd meegaan. Bosch heeft dus genoeg te bieden voor jong en oud. Voor iedereen is er wel een passend model dat bij zijn of haar wens past.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Bosch?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655