cabanaz

Cabanaz

Cabanaz is een exclusief Nederlands merk. Cabanaz verkoopt een uitgebreide collectie met artikelen voor in huis en in de keuken. Denk hierbij aan vele voorraadbusjes, leuke mokken, opvallende flesopeners en nog veel meer! Cabanaz relatiegeschenken zijn speciale geschenken voor in de keuken. Daarnaast zijn de Cabanaz relatiegeschenk te bedrukken met uw bedrijfstekst of logo.

Cabanaz ontwerpt, produceert en distribueert zelf haar eigen producten, zowel naar het binnen- als buitenland. Elk jaar weer zorgen alle ontwerpers ervoor dat er een nieuwe collectie uitkomt. De producten van Cabanaz zijn bij veel mensen populair, mede door de kleur, vorm en prijs.

Alle voorraadbusjes van Cabanaz zijn erg stijlvol, ze hebben allemaal een leuke kleur en zijn ook nog praktisch. De busjes kunnen gevuld worden met het product naar uw keuze. Met uw bedrukking op deze voorraadbusjes als relatiegeschenk zal uw logo vaak in beeld komen, wat goed is voor de promotie van uw bedrijf.

De mokkenset van Cabanaz heeft een nieuwe, grappige stijl. Deze mokken zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, bij elke pauze zal uw logo in beeld komen!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Cabanaz?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655