cacharel

Cacharel

In 1958 werd de basis gelegd voor Cacharel. Jean Bousquet, een inwoner van Nimes, was een kleermaker en besloot naar Parijs te gaan om traditionele damesbroeken te creëren. Na vier jaar, maart 1962, registreerde hij de naam "Jean Cacharel", en voor het volgende jaar, november 1963, zijn eerste cover van ELLE magazine.Cacharel dankt zijn succes aan de eerste nu beroemde roze crepe blouse gefotografeerd door Peter Knapp. Een shirt gemaakt en gesneden als die van mannen, met behulp van een materiaal dat vaak gebruikt in lingerie, verfrommeld, makkelijk mee te nemen en te onderhouden.

Vijftig jaar na de oprichting, blijft Cacharel een iconisch merk met vermelding in de geschiedenis van de ready to wear.

Cacharel maakt veel verschillende producten. Enkele producten zijn: Pennen, Horloges, Tassen en USB Sticks. Deze artikelen zijn in te zetten als relatiegeschenk. Cacharel relatiegeschenken zijn leuke stijlvolle artikelen die goed zullen bevallen bij uw relaties.

Er zijn veel verschillende pennen in de collectie van Cacharel. Zo zijn er vulpennen verkrijgbaar maar ook balpennen en rollerbal. Deze pennen zijn ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen. Alle pennen worden verpakt in een originele Cacharel verpakking. Zo zijn de Cacharel relatiegeschenken verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen en is er voor ieder wat wils.

Als u op zoek bent naar een horloges als relatiegeschenk, dan bent u bij Cacharel zeker op de juiste plaats. Cacharel biedt een ruime, zeker ook luxe, collectie horloges. Er zijn onder andere lederen horloges te verkrijgen. 

De tassen van Cacharel zijn van nylon. Je hebt keuze uit reistassen, maar er zijn ook laptoptassen en andere trolleys. Ruime keuze in afmetingen zodat u iets kunt vinden wat naar uw smaak is.

De USB sticks van Cacharel zijn in verschillende kleuren te bestellen. Ook in het geheugen valt te variëren: tussen 2, 4, 8en 16 GB. Deze USB sticks zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Cacharel?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655