callaway

Callaway

Callaway is een producent van vele golfartikelen die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw prestaties tijdens een potje golf. De stichter van Callaway is Ely Callaway, een ondernemer met grote ideeen die een grote vriend was voor velen. Zijn energie en enthousiasme voor golf waren onvermijdelijk. Callaway zijn doel is dan ook om de beste producten te leveren die het golf ooit gekend heeft. Callaway gelooft erin dat iedereen met passie voor het spel het vertrouwen verdiend om de golfartikelen van Callaway te ervaren. Een aantal artikelen uit de collectie van Callaway zijn: Callaway golfballen, Callaway scorekaarten, Callaway golfkleding, Callaway golfparaplu's en Callaway tassen. Zo kan iedere golfer van beginner tot professional al zijn golfuitrusting bij Callaway vinden.

Alle artikelen van Callaway zijn te bedrukken en in te zetten als Callaway relatiegeschenk. Kent u mensen die grote fanaten van golf zijn? Dan is een Callaway relatiegeschenk het ultieme relatiegeschenk. Uw artikelen met bedrukking worden gezien op de golfbaan, wat uitstekend is voor uw promotie.  

Golfbal

Bij een potje golf kunnen natuurlijk de golfballen niet ontbreken. Golfballen kunnen goed bedrukt worden en zijn uitstekende middelen om uw bedrijf te promoten. Iedereen op de golfbaan zal uw logo zien. Het uitstekende relatiegeschenk!


Golftas

Een golftas is er speciaal voor al uw golfspullen op de baan. Een golfer kan niet zonder zijn golftas. Hier kunt u uw golftas laten bedrukken en inzetten als relatiegeschenk. Een golftas als relatiegeschenk is een slim geschenk, want iedereen zal uw logo zien.


Golfcaps

Bedrukte golfcaps van het merk Callaway zijn leuke geschenken. De bedrukte golfcaps kunt u inzetten als relatiegeschenk, en zal elke relatie blij maken. U kunt ervoor kiezen om te voorkant of om  de zijkant te bedrukken. Zo is er voor ieder wat wils.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Callaway?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655