case-logic

Case Logic

Sinds 1984 worden innovatieve en vormgegeven opbergsystemen gecreeerd door Case Logic. Het merk Case Logic begon met het produceren van opbergrekken voor casettebandjes en breidde zich langzaam uit tot produceerder van allerlei draagbare opbergaccessoires.

Opbergartikelen van het merk Case Logic zoals camera opbergtassen, te bedrukken CD en/of DVD mapjes, laptoptassen en Case Logic etuis voor elektronische apparaten zijn geschikte relatiegeschenken omdat ze allen te bedrukken zijn met een eigen logo en/of promotie tekst. Met bedrukte Case Logic relatiegeschenken kunt u uw band met uw personeel, met uw klanten en met uw relaties versterken, wat zeer belangrijk is voor een bedrijf.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan te bedrukken Case Logic reisaccessoires en opbergsystemen met een uitstekende kwaliteit. Onze te bedrukken rugzakken van het merk Case Logic, onze Case Logic schoudertassen met opdruk en onze te bedrukken Case Logic weekendtassen zorgen voor optimale promotie van uw bedrijf.

Onze te bedrukken reisartikelen en opbergproducten van het merk Case Logic zijn allemaal voorzien van vele aparte vakjes die dienen voor het opbergen van pennen en elektronische apparaten. De vilten zakjes waarover al onze Case Logic reisaccessoires en opbergaccessoires beschikken zijn afgezet met Nylex. Nylex zorgt ervoor dat alle elektronische apparaten krasvrij zullen blijven.

Ook de tassen uit de te bedrukken tassencollectie van het merk Case Logic zijn voorzien van veel aparte vakjes voor het opbergen van verschillende producten. Een Case Logic tas als relatiegeschenk is uiteraard ook te bedrukken met uw bedrijfslogo waardoor ook deze tas dient als promotieartikel. Relatiegeschenken als bedrukte Case Logic tassen zijn zeer functionele relatiegeschenken die vaak van pas zullen komen omdat er nou eenmaal veel gereisd wordt in de huidige wereld. Esthetiek en functionaliteit zijn immers begrippen die centraal staan bij het merk Case Logic!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Case Logic?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655