castelijn-beerens

Castelijn & Beerens

In 1945 werd Castelijn & Beerens opgericht door twee ambachtslieden: Walter Castelijn en Marinus Beerens, een stikmeester en een leerstanser. Kwaliteit, vakmanschap en innovatie hebben de hoogste prioriteit bij Castelijn & Beerens. Het familiebedrijf ontwerpt en maakt al meer dan 65 jaar luxe lederwaren.De allereerste producten bestonden uit riemen, handtassen, diplomatenmappen en schooltassen. De overgebleven leerrestanten werden weer gebruikt voor horlogeriempjes en portemonnees.

Eind jaren zestig maakten Castelijn & Beerens een doorbraak met de uitvinding Porto Quick, een portemonnee. De Porto Quick bevatte een magnetisch vakje om de munten vast te houden. Dit was voor Castelijn & Beerens de aanleiding om zich meer te gaan richten op kleine lederwaren onder andere portemonnees, portefeuilles, sleuteletuis en agenda’s.

De nadruk lag op kwaliteit en efficiëntie, en zo groeide Castelijn & Beerens uit tot marktleider op het gebied van klein lederwaren. Ze gebruikten betere, exclusievere Italiaanse leersoorten en ze verfijnden de kleine lederwaren.

Inmiddels staan de 2e en 3e generatie van de familie Beerens aan het roer en hebben de collectie succesvol uitgebreid met onder andere damestassen en businesstassen. De producten van Castelijn & Beerens worden vervaardigd uit het meest exclusieve leer. De unieke klasse die aan het product wordt meegegeven komt tot stand door de nauwe samenwerking met Italiaanse leerlooierijen. Ze weten dat leer de belangrijkste grondstof is voor hun producten, en zorgen ervoor dat iedere huid met de hand geselecteerd is voordat deze verwerkt wordt in een product. Castelijn & Beerens realiseert zich als geen ander dat leer de belangrijkste grondstof voor haar producten is. Eigen mensen selecteren iedere huid met de hand voordat deze in productie genomen wordt.

Castelijn & Beerens relatiegeschenken, zijn uitermate mooie en luxe geschenken. Deze geschenken zijn leuk om te geven en om te krijgen! Bedrukt of onbedrukte relatiegeschenken: herenriemen, portemonnees, portefeuilles, tassen, schrijfmappen, etuis, agendas, accessoires. Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Castelijn & Beerens?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655