centrixx

Centrixx

Centrixx heeft onder andere tassen, portfolio’s en paraplu’s. De producten stralen kwaliteit uit en zien er prachtig uit.

In de portfolio’s zitten genoeg vakjes om uw spullen geordend in op te bergen. Er zijn veel verschillende portfolio’s van Centrixx, dus er zit altijd wel een portfolio bij die bij u past. Het zijn leuke relatiegeschenken. Relaties zullen zeker tevreden zijn met een portfolio van het merk Centrixx, want het is handig om uw spullen geordend bij elkaar te hebben, zodat u gemakkelijk de pasjes terug kunt vinden. Gepersonaliseerde portfolio’s zijn ook leuk, want door de bedrukking is de portfolio origineler. Er bestaan ook Centrixx portfolio’s waar een rekenmachine inzit en in de meeste portfolio’s van Centrixx kan ook een pen in opgeborgen worden. Kortom, er is voor iedereen wel een Centrixx relatiegeschenk dat bij hem past.

Tassen komen ook altijd van pas. Bij elke gelegenheid past een andere tas. Centrixx heeft veel verschillende tassen, waaronder: een standtas, een congrestas, een boodschappentas, een schoudertas en een stevige rugzak. Tassen worden vaak meegenomen naar bepaalde activiteiten of gelegenheden. Een bedrukte tas valt zeker op. Door de naam van uw bedrijf op de Centrixx tas te laten bedrukken, krijgt het bedrijf meer bekendheid. Tassen zijn dus uitstekende Centrixx relatiegeschenken.

Ook paraplu’s zorgen voor meer bekendheid van uw bedrijf. Paraplu’s worden vaak gebruikt tijdens regenbuien, waardoor de naam of het logo van het bedrijf zichtbaar is voor de andere mensen. Zo heeft de bedrukte Centrixx paraplu meerdere functies. De paraplu zorgt ervoor dat u niet nat wordt en tegelijkertijd wordt het bedrijf gepromoot.Op www.relatiegeschenken.be vindt u ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken Centrixx artikelen tegen een scherpe prijs!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Centrixx?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655