charles-dickens

Charles Dickens

De bekendste Engelse schrijver uit de 19e eeuw is Charles Dickens. Hij was geboren in 1812 en stierf in 1870. Hij leerde zichzelf stenografie en later werd hij kamerverslaggever. Zijn eerste literaire werk ontstond uit zijn journalistieke werk. Dit literaire werk bestond vooral uit beschrijvingen van het leven in Londen en uit het buitenleven.

Er is veel luxe schrijfgerei geproduceerd ter herinnering aan de geweldige schrijver Charles Dickens. Zo zijn er Charles Dickens rollerpennen, ook wel bekend als de Charles Dickens rollerballs, Charles Dickens vulpennen en Charles Dickens balpennen ontwikkeld. Ook verscheidene schrijfsets en kalligrafeersets zijn er van het merk Charles Dickens.

Alle artikelen van Charles Dickens zijn te graveren en te bedrukken met een eigen logo en/of tekst waardoor uw bedrijfnaam duidelijk op het product komt te staan. Bedrukte Charles Dickens artikelen zijn dus zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. De Charles Dickens schrijfwaren zullen reclame voor u maken terwijl u verder geen enkele moeite meer hoeft te doen. Tevens maakt u uw klanten, uw personeel en uw relaties erg blij met een Charles Dickens relatiegeschenk.

Een gegraveerde Charles Dickens balpen zal zeker in de smaak vallen bij uw relaties. Bij een luxe uitstraling van uw bedrijf kunnen de bedrukte Charles Dickens pennen natuurlijk niet ontbreken. Met hun luxe uitstraling zijn Charles Dickens pennen zeer gewaardeerde relatiegeschenken. Charles Dickens schrijfgerei worden geleverd in een notenhouten, afgewerkte cassette van Charles Dickens.

Niet alleen Charles Dickens schrijfgerei als balpennen van het merk Charles Dickens, rollerpennen of de te bedrukken Charles Dickens schrijfsets zullen een goede beurt maken bij uw relaties. Ook onze te bedrukken Charles Dickens portfolio’s, schrijfmappen, Charles Dickens laptoptassen met opdruk en alle andere Charles Dickens mappen voor zakelijke doeleinden zullen positief in ontvangst genomen worden door uw personeel, uw klanten of uw relaties als bedrukte Charles Dickens relatiegeschenken.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Charles Dickens?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655