charles-jourdan

Charles Jourdan

In 1921 is het merk ontstaan. Charles Jourdan had prachtige vrouwelijke schoenen met hoge hakken ontworpen. De creativiteit van Charles Jourdan zorgt ervoor dat het merk erg populair wordt bij vrouwen. Er worden veel glitters gebruikt. De producten zien er chique en modern uit. Tachtig jaar later zijn de accessoires van Charles Jourdan uitgebreid. Voor die tijd waren schoenen het belangrijkste onderdeel. Inmiddels zijn er heel wat Charles Jourdan producten met een schitterende uitstraling.

Het motto van Charles Jourdan is: ‘het product is de held’.

Voorbeelden van Charles Jourdan producten zijn: tassen, portemonnees, accessoires, horloges, schrijfwaren en cadeauverpakkingen.   

De meeste tassen en portemonnees zijn niet voorzien van glitters en dus geschikt voor mannen en vrouwen. Sommige portemonnees zijn verkrijgbaar samen met een pen in een hoesje die in dezelfde stijl gemaakt zijn als de portemonnee. Het geheel is een uitstekend Charles Jourdan relatiegeschenk.

Bedrukte of onbedrukte Charles Jourdan relatiegeschenken zijn uitstekende gala artikelen. Veel producten zijn voorzien van glitters en diamantjes. Voorbeelden van gala artikelen van Charles Jourdan zijn: tasjes, horloges en sjaaltjes. Deze producten zien er schitterend uit, omdat er veel glitters op zitten.

De Charles Jourdan horloges zijn uitstekende relatiegeschenken. Ze zien er chique uit. Er kan gekozen worden uit een horloge zonder glitters en een horloge met glitters. Sommige mensen vinden de producten van Charles Jourdan prachtig, maar houden niet van glitters. Daarom zijn er ook producten zonder glitters.

Sommige Charles Jourdan paraplu’s en Charles Jourdan schrijfwaren zijn voorzien van glitters en versieringen.

De Charles Jourdan pennen zijn erg origineel door de prachtige versieringen die op de pen zijn aangebracht. Het assortiment aan Charles Jourdan pennen is groot, er is dus altijd wel een pen die bij u past. Op alle Charles Jourdan pennen zit een dop zodat de pen niet uitdroogt.

Bedrukte artikelen van Charles Jourdan zijn echte aanraders!

 Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Charles Jourdan?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655