cricket

Cricket

Als u voor veiligheid wilt gaan, moet u kiezen voor de Cricket aanstekers. Het merk Cricket streeft naar maximale veiligheid, vandaar dat alle Cricket aanstekers voldoen aan alle Europese en internationale veiligheidsnormen. Alle Cricket aanstekers kunnen worden voorzien van een eigen bedrukking zoals een bedrijfslogo met een pakkende slogan zodat uw bedrijfsnaam overal onder ogen komt en uw bedrijf onder de aandacht blijft. Zo zijn cricket relatiegeschenken zeer goed voor de promotie.

De meeste te bedrukken aanstekers van Cricket zijn ergonomisch ontworpen en beschikken over een zeer comfortabele grip. Bedrukte Cricket aanstekers komen altijd van pas; je kunt er voorwerpen als sigaretten en kookplaten mee ontbranden en tevens is een bedrukte Cricket aansteker een goede lichtbron. Cricket aanstekers zijn in elk opzicht veelzijdig en dus uiterst geschikt als relatiegeschenk en promotieartikel.

Cricket aanstekers als relatiegeschenken versterken uw relaties en houden uw bedrijf onder de aandacht. Op www.relatiegeschenken.be vindt u ons uitgebreid assortiment aan Cricket lighters tegen een zo laag mogelijke prijs.

Aanstekers

Cricket aanstekers zijn zeer goed voor de promotie. Alle Cricket aanstekers kunnen worden voorzien van een eigen bedrukking zoals een bedrijfslogo met een pakkende slogan zodat uw bedrijfsnaam overal onder ogen komt en uw bedrijf onder de aandacht blijft. Als u voor veiligheid wilt gaan, moet u kiezen voor de Cricket aanstekers. Het merk Cricket streeft naar maximale veiligheid, vandaar dat alle Cricket aanstekers voldoen aan alle Europese en internationale veiligheidsnormen.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Cricket?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655