cross

Cross

Cross levert al meer dan 150 jaar verfijnde schrijfinstrumenten met een uitstekende kwaliteit. De schrijfwaren van Cross worden tegenwoordig al in ruim 140 landen verkocht en zijn dan ook populaire Cross relatiegeschenken die allemaal bedrukt kunnen worden met eigen logo en/of tekst voor maximale promotie voor uw bedrijf. Met de bedrukte schrijfwaaren van Cross zoals Cross vulpennen, Cross balpennen, Cross pennen en de pennensets van Cross laat u een onuitwisbare indruk achter bij uw relaties!

Het gevoel voor innovatie en stijl is goed terug te vinden in de nieuwe collectie te bedrukken Cross schrijfinstrumenten waarbij design, elegantie en vakmanschap voorop staan. Zet uw relaties in het zonnetje met de te bedrukken Cross schrijfwaren van www.relatiegeschenken.be die uw relaties versterken, uw bedrijf onder de aandacht houden en uw naamsbekendheid vergroten.

Cross Contour balpen bedrukken? Cross Century Class 10 bedrukken? Cross Century classic Lustrous Chrome bedrukken? U bent bij ons aan het juiste adres!

Value Collection

De Value collection van het merk Cross. U kunt de pennen bedrukken en inzetten als Cross relatiegeschenk.


Classic Collection

De Classic Collection van het merk Cross bestaat uit een aantal luxe pennen die u kunt laten graveren of bedrukken. Met deze Cross relatiegeschenken maakt u zeker indruk bij uw relaties.


Contemporary collection

De contemporary collection van het merk Cross. U kunt de pennen bedrukken en inzetten als Cross relatiegeschenk.


Accessoires

Cross levert de juiste kwaliteitsaccessoires voor u en uw relaties. De Accessoires van Cross zijn te bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfstekst. Zo kunt u bijvoorbeeld agenda's, portemonnee's en notitieblokken bedrukken. De Accessoires van Cross zijn leuk om te geven en om te krijgen.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Cross?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655