crossing

Crossing

Je kunt op vele manieren een actieve leefwijze volgen, denk hierbij aan sportwedstrijden, fietsen naar werk of een wandeling in het bos. Voor welke manier dan ook, Crossing heeft de juiste accessoires om u te helpen uw doel te bereiken met bijvoorbeed rugzakken, koeltassen, kompassen, drinkgerei etc. Al de materialen zijn van topkwaliteit en zijn gemaakt uit weersbestendige materialen.

Iedereen is nu in staat om een actief en bewogen leven te leiden, met Crossing relatiegeschenken! Zo heeft Crossing verschillende outdoorsets in de collectie met allemaal verschillende survivalartikelen, zo bent u in staat om bijvoorbeeld lange wandeltochten te maken. Een Crossing zakmes kan hierbij ook van pas komen.

Iets wat u zeker niet kunt missen op uw lange reis is een grote stevige rugzak. Crossing heeft dit soort tassen speciaal voor deze doeleinden. Deze Crossing tassen zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst. Zo optimaliseert u uw promotie als uw relaties met de tas een wandeling gaan maken of op survivaltocht gaan. Leuk als relatiegeschenk!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Crossing?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655