delsey

Delsey

In 1946 zijn de gebroeders Delahaye en Seynhaeve samengegegaan en richtten DELSEY op.

In het begin waren ze alleen bezig met het produceren van camera- en typemachine tassen, maar vanaf 1965 produceert Delsey ook koffers, trolleys, en beauty cases. Delsey heeft veel verschillende collecties, o.a. Carisma, Expandream, Absolute en ODC. Elke serie heeft zijn eigen identiteit. De belangrijkste dingen waar Delsey zich op richt zijn design, ergonomie en elegantie. Door de grote diversiteit kunt u altijd wel een koffer vinden die bij u past.

In 2006 brengt Delsey een gemakkelijk verwijderbaar wielensysteem op de markt. In 2009 komt Delsey met een nieuwe koffer, de introductie van de lichtste zachte koffer in de wereld.  

De wereld van tegenwoordig is zonder grenzen. Reiskoffers en -tassen worden daarom een belangrijker punt en is steeds in ontwikkeling. De Delsey-producten zijn gefabriceerd uit stoffen die aan hoge specificaties moeten voldoen en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Delsey koffers zijn gemaakt uit lichtgewicht materialen. Voor het gebruiksgemak is de binnenkant geoptimaliseerd. Ook zijn de koffers zo gemaakt om het geluid van de wielen zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast hebben bijna alle reiskoffers TSA-cijfersloten, zo voldoen ze aan de Amerikaanse eisen.   

Een trolley, koffer of tas is uitermate geschikt als Delsey relatiegeschenk. U kunt de tassen laten bedrukken met uw logo. Bijna iedereen gaat wel minstens één keer op reis per jaar. Zo kunt uw logo vaak in beeld en dat is goed voor de promotie van uw bedrijf.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Delsey?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655