dunga

Dunga

Dunga is een producent van verschillende soorten tassen. Deze Dunga tassen hebben een hoge kwaliteit. Zo produceert Dunga laptoptassen, rugzakken en duffeltassen. Alle Dunga tassen zijn speciaal gemaakt zodat deze waterafstotend zijn, zodat al uw spullen droog zullen. Dunga tassen zijn herkenbaar aan de zwarte witte kleur.

Dunga tassen zijn te personaliseren door ze te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst en in te zetten als Dunga relatiegeschenk. Op die manier zal iedereen op straat die met uw relatiegeschenk loopt de bedrukking zien. Dit is uitstekende promotie. Naast dat de Dunga tassen hele mooie geschenken zijn, is het ook nog een praktisch geschenk waardoor mensen deze vaak zullen gebruiken. Iedereen zal uw Dunga relatiegeschenk met open armen ontvangen!

Waterafstotend

Dunga is een producent van verschillende soorten tassen. Dunga tassen zijn herkenbaar aan de zwarte witte kleur. Deze Dunga tassen hebben een hoge kwaliteit. Alle Dunga tassen zijn speciaal gemaakt zodat deze waterafstotend zijn, zodat al uw spullen droog zullen. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld een lange reis gaat maken, zodat niet alles nat is aan het einde van de dag. Daarnaast hebben de Dunga tassen een mooi uiterlijk.
Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Dunga?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655