dunlop

Dunlop

Het merk Dunlop is bekend geworden sinds Dunlop in 1889 haar eerste bandenfabriek opende. Het merk Dunlop behoorde toen tot een van de meest gerespecteerde merken voor rubber en voor de producten die van rubber zijn afgeleid, ter wereld. Dunlop leverde niet alleen onderhoudsproducten en veiligheidsproducten voor de auto en voor in huis maar ook werkkleding, gereedschappen en accessoires.

De gereedschappen van Dunlop zijn allen te bedrukken met een eigen logo en/of tekst waardoor onze Dunlop gereedschappen uw bedrijf maximaal kunnen promoten. Dunlop gereedschappen zijn daarom ook geschikte relatiegeschenken waarmee u veel mensen blij kunt maken. Hierbij kunt u denken aan te bedrukken schroevendraaiers, zakmessen met opdruk en bedrukte multi tools maar Dunlop heeft ook een uitgebreid assortiment aan te bedrukken meetlinten, gereedschapkisten met opdruk en te bedrukken gereedschapsets. Dunlop gereedschappen als relatiegeschenken zijn te bedrukken gereedschappen die precisie en werkzaamheid garanderen. Alle bedrukte gereedschappen van het merk Dunlop zijn warmtebehandeld en uiterst geschikt om buitenshuis te gebruiken.

Dunlop werkkleding is ook uiterst geschikt om aan uw personeel te geven als relatiegeschenk. Werkkleding van het merk Dunlop gaat namelijk lang mee doordat alle werkkleding van Dunlop gemaakt is met uitsluitend de allerbeste kwaliteit naaigarens, stoffen en afwerkmaterialen.

Tevens dient Dunlop werkkleding als promotioneel textiel voor uw bedrijf omdat alle kledingstukken van Dunlop te bedrukken zijn met uw eigen logo en/of tekst. Werkkleding zoals bedrukte t-shirts, broeken met opdruk, te bedrukken polo-shirts, fleece truien met opdruk, te bedrukken petten, bedrukte regenkleding en te bedrukken sweaters zijn geschikte promotie artikelen. Tijdens het dragen van Dunlop promotie textiel door uw personeel en/of klanten wordt uw bedrijf namelijk optimaal gepromoot doordat uw bedrijfslogo en promotietekst op de Dunlop kledingstukken zijn gedrukt.

Ook kunt u kiezen voor te bedrukken regenkleding van Dunlop, te bedrukken bodywarmers, te bedrukken jackets en te bedrukken veiligheidskleding van het merk Dunlop. Dunlop relatiegeschenken zijn dus niet alleen leuke relatiegeschenken, maar ook functionele relatiegeschenken! De begrippen klanttevredenheid, duurzaamheid, veiligheid en comfort zijn kenmerkend voor de bedrukte Dunlop werkkleding.

Het merk Dunlop biedt gegarandeerd bescherming waarop u kunt vertrouwen. Dunlop als relatiegeschenk is dus een uitstekende keuze!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Dunlop?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655