heri

Heri

Heri is gesticht in juni 1961 door Herbert Rigoni en bestaat nu al meer dan 50 jaar. Sindsdien is Heri een familiebedrijf geweest met een succesvol ondernemingsplan. In 1963 heeft Herbert Rigoni met creativiteit en fantasie de eerste stempelpen ontwikkeld. Dit was een zeer groot succes tot op de dag van vandaag. Een stempelpen is een gewone pen met een ingebouwde stempel. Deze stempel kun je gebruiken door het bovenstuk eraf te schuiven. De stempel is daarnaast ook nog te bedrukken met uw bedrijfstekst of logo, om de pen zo persoonlijker te maken.

Heri besteed veel aandacht aan het milieu.Dit doen ze bijvoorbeeld met speciale aandacht voor grondstoffen, gebruik van groene energie (o.a. zonnepanelen), het hergebruik van warmte van de machines en grondstoffen gebruiken die bijna helemaal recyclebaar zijn.

Een Heri relatiegeschenk is een zeer speciaal geschenk. De pen is erg handig voor in het bedrijfsleven voor persoonlijke brieven, maar kan ook gewoon in het alledaagse leven worden gebruikt. De stempelpennen zijn onderverdeeld onder diagonale-, dubbele-, exclusieve-, reis-, en 3 en 4-lijnige stempelpennen. Een bedrukte Heri stempelpen maakt het nog leuker om weg te geven!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Heri?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655