jean-louis-scherrer

Jean-Louis Scherrer

In 1962 werden producten van het merk Jean-Louis Scherrer ontworpen. Jean-Louis Scherrer had een huis in Parijs. Zijn meester Christian Dior trainde Jean-Louis Scherrer in het maken van elegante kleding.

De jacks en cocktailjurkjes waren voorzien van dierenprint, bloemenpatronen en bevlekte printen. Het waren echte klassieke kledingstukken.

Inmiddels zijn er veel meer verschillende producten van het merk Jean-Louis Scherrer. Voorbeelden van deze producten zijn: zonnebrillen, paraplu’s, sjaals, accessoires, horloges, schrijfwaren en tassen.

Bedrukte artikelen van Jean-Louis Scherrer zijn zeer goede Jean-Louis Scherrer relatiegeschenken. De producten stralen kwaliteit uit.

De Jean-Louis Scherrer zonnebrillen zitten fijn en ze zijn handig voor in de lente en de zomer. Jean-Louis Sherrer modellen zijn modern en uw ogen worden beschermd tegen de zon. Een Jean-Louis Scherrer sjaal is een leuk artikel voor dames. De sjaals hebben een mooi patroon en er zijn Jean-Louis Scherrer zakspiegels met hetzelfde patroon als de sjaal.

De Jean-Louis Scherrer horloges zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit! Van simpel tot ingewikkeld, er is genoeg keuze! Er bestaan doosjes waarin een horloge en een zonnebril in opgeborgen zitten. De zonnebril en het horloge zijn dan in dezelfde stijl gemaakt.

Een aantal Jean-Louis Scherrer setjes zijn zeer leuke relatiegeschenken. Neem bijvoorbeeld het volgende setje: een USB stick, een sleutelhanger, een loep, een briefopener en een pen met hetzelfde patroon. Dit is een leuk cadeau om weg te geven aan uw relaties. Jean-Louis Scherrer relatiegeschenken zullen uw relaties blij maken.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Jean-Louis Scherrer?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655