joseph-joseph

Joseph Joseph

De tweelingbroers Anthony en Richard Joseph zijn de uitvinders van de prachtige producten van het merk Joseph Joseph. Anthony studeerde design en Richard studeerde business. 
In 2002 lanceerde ze hun bedrijf. Het merk is gespecialiseerd in keuken en tafelproducten. De producten zijn erg populair en worden wereldwijd in 25 landen verkocht.

Koken en serveren wordt een stuk makkelijker en leuker met de producten van Joseph Joseph. De artikelen zijn stevig, hebben mooie kleuren en een origineel design. Joseph Joseph producten zijn herkenbaar door deze eigenschappen. In elke keuken is standaard keukengerei te vinden. De tweelingbroers hebben bedacht hoe het keukengerei gemakkelijker gebruikt kan worden en hebben toen het design aangepast. Zo zijn er Joseph Joseph producten ontstaan.
 Joseph Joseph producten zijn zeer geschikte relatiegeschenken. Joseph Joseph relatiegeschenken zijn te bedrukken met uw bedrijfstekst of logo. De meeste artikelen hebben bekende designer prijzen gewonnen.

Voorbeelden van de Joseph Joseph producten zijn de Quick Snap, de Index Pro mat RVS, de broodtrommel met snijplank en de Hands-on Salad Bowl & Servers.
Deze artikelen zijn gemakkelijk in de keuken te gebruiken. Elk product heeft handige functies en een uniek design.

Neem bijvoorbeeld de Quick Snap: een product waarin ijsklontjes zitten die individueel losgehaald kunnen worden. Ideaal voor lekker zomerweer.

De Index Pro mat RVS is een systeem waarin 4 snijplanken zitten. Deze zijn ingedeeld in 4 categorieën: vis, rauw vlees, groenten en gekookt eten. Eten klaarmaken met behulp van dit product is een stuk hygiënischer.
De broodtrommel met snijplank is een broodtrommel waarvan de deksel ook als snijplank dient. Erg praktisch dus.

De Hands-on Salad Bowl & Servers is een product dat er origineel uitziet. Het is een kom waar salade in gedaan kan worden. In de zijkant zitten twee opscheplepels in de vorm van handen die uit de zijkant naar boven geschoven kunnen worden. Hiermee kan de salade opgeschept worden. Het product ziet er grappig uit en is erg handig tijdens een picknick.

Er is een ruim assortiment aan Joseph Joseph producten die stuk voor stuk een prachtige uitstraling hebben. Een Joseph Joseph relatiegeschenk is een goed idee als je iemand een handje wil helpen in de keuken. De meeste producten zijn vaatwasserbestendig, erg gemakkelijk voor de meeste mensen. De relatiegeschenken zijn te bedrukken, waardoor een Joseph Joseph artikel een persoonlijk artikel wordt en leuk is om cadeau te doen en cadeau te krijgen.Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Joseph Joseph?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655