kaiser-bakeware

Kaiser bakeware

Kaiser is gespecialiseerd in bakvormen. De producten van Kaiser zijn van goede kwaliteit. De basis van de producten werd in 1919 door Wilhelm Ferdinand Kaiser opgestart. Na de tweede wereldoorlog werden de producten steeds populairder. Het bedrijf werd groter en kreeg steeds meer succes.

Kaiser heeft al meer dan 90 jaar ervaring. Innovatie blijft erg belangrijk voor Kaiser. In meer dan 50 landen worden de producten van Kaiser verkocht. 
Met de producten van Kaiser is het leuk om dingen te bakken.

Kaiser Bakeware relatiegeschenken zijn erg handig. Mensen die van bakken houden, zullen zeker blij zijn met een product van Kaiser. Zeker omdat koken en bakken steeds populairder wordt.
 Door een artikel van Kaiser te laten bedrukken ontstaat er een gepersonaliseerd product, waar mensen zeker van op zullen kijken.

Als er koekjes gebakken worden, is het leuk om vormpjes te hebben. Dat maakt het bakken van koekjes nog handiger. Uit de Classic Kaiser uitsteekvormpjes aan ring kunnen mooie vormpjes gehaald worden: hartjes, sterretjes, bloemetjes, maantje, paddenstoel en een eendje.

Er bestaan ook vormpjes die in een blik zitten in plaats van om een ring. Er zijn verschillende blikken: Kids, Party, Flower en Lucky. Er zijn ook Uitsteekvormen letters en Uitsteekvormen cijfers. Hierdoor kunnen er prachtige cijfers en vormen uit het bakdeeg gehaald worden. Koekjes bakken is een leuke bezigheid, vooral kinderen vinden het leuk om te doen.

Een muffinvorm is ook een ideaal Kaiser bakeware relatiegeschenk. In de muffinvorm passen 12 muffins. De muffinvorm is gemaakt van metaal en heeft een anti-aanbaklaag.

Naast deze standaard vormpjes heeft Kaiser ook cakevormen en springvormen die ieder een verschillende grootte hebben. Deze producten zijn gemaakt van metaal en hebben een anti-aanbaklaag. Het bakken van een cake of een taart is een leuke bezigheid als u vrije tijd heeft en van bakken houdt.
Een Easy hartvorm is een leuk relatiegeschenk. Deze bakvorm heeft de vorm van een hart, is gemaakt van metaal en heeft een anti-aanbaklaag.
Een Clasic bakset 3-delig en een Starter bakset 5-delig zijn ideaal voor mensen die van bakken houden. De sets bestaan uit verschillende artikelen voor het ultieme bakplezier!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Kaiser bakeware?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655