ken-hom

Ken Hom

Ken Hom leerde om te koken op zijn elfde in het Chinese restaurant van zijn oom in Chicago, dit deed Ken Hom in het begin na school en in het weekend. Om zijn studie te kunnen betalen gaf Ken Hom kooklessen om wat bij te verdienen.

De kooklessen waren zo populair dat het hem werd aangeraden om naar het Culinary Academy te gaan. Toen de BBC naar een Chinese kok zocht, om een nieuwe serie op te nemen, werd hij gevraagd, op advies van Madhur Jaffrey. Dit was de eerste start van zijn Engelse TV carriere in 1984.

Later werden zijn series uitgezonden over heel de wereld. Ken Hom is nogsteeds hoogaangeprezen  in heel de wereld sindsdien. Hij wordt gezien als een grote leider in het Chinees koken. Hij heeft al gekookt voor vele hoofden van de staat.

Ken Hom heeft zijn eigen wokset op de markt, die in te zetten is als Ken Hom relatiegeschenk. Als u een liefhebber bent van koken of het aan de ander wilt doorgeven is dit het perfecte geschenk. Het is ook nog te bedrukken met uw eigen logo of bedrijfstekst!Bekijk assortiment
Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Ken Hom?


Relatiegeschenken BE
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 403 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655